CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 24, 2009

Dah tak private laa...

Aku dah private kan blog ni tapi hari tu kat sekolah Ustazah suruh buka balik..

Ustazah: Blog dia yang kena invite ja boleh baca nohh..
Aimi: Manada, saya tak invite sesiapa pun..
Ustazah:Selalu duk e-mail, duk mesej, tetiba ja.. Ustazah heran, ingatkan Aimi marah kat Ustazah.. Merajuk kat sapa tah sampai tutup blog.
Aimi: hehe
Ustazah: private trus ka?
Aimi: A'a..
Ustazah: Tak sayang blog ker?
Aimi: syg la jugak..
Ustazah: Buka la update sekali sekala..

Aku nak tutup blog ni sebab...emmmm
bukan sebab merajuk la..
Takpelah..Aku buka balik blog ni..
Lagipun. blog ni dah banyak berjasa kat aku..
Blog ni dah menemukan aku dengan kawan rapat yang terpisah
selama tujuh tahun..
*Sesiapa yang melawat sila tinggalkan kesan tapak kaki di dalam chat box ok?

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD