CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 30, 2009

On My Birthday

On 25/05/09

Aimi:Faiq, aku soh topup, dan2 tak antar mesej dah, aku melawak ja k.
Faiq: Ala..aku lupo lo..sory2..
Aimi: Nih 26/5 besday aku.. 12.01 minit japgi r..
Faiq: Oo..wekk..tak malu gtau kat aku hahaahha..
Aimi: Alarh sajew nak gtau hahaaha..




hadiah..ada lagi tapi tak ambil gambar coz dapat lambat..


kad beday.....


after





beday Pak Lah skali la 18/5....




Friday, May 8, 2009

Tag Siri 8 & Award


Tag Siri 8 & Award
Tag from syuliebiru naiffus's ;]
1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Radioactive. Sajew

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?http://aimiamiza.blogspot.com . Sila rujuk jika ingin tahu.

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Suka tulisan besar. senang nak baca.

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Pernah kerna keciwa ahak!

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
syuliebiru naiffus's? blog dia bestt

*Senaraikan 5 orang yang akan anda tag:Yang disenaraikan,sila buat-buat faham oke?
-pakcik danial
-syaza
-kak mariam asyikin
-kak murni asyikin
-amma


Saturday, May 2, 2009

Friendster

sekian lama private. sekarang tak lagi sebab ada sorang kawan nak ambil gambar dia.
emmmm.. tahun depan private balik..kalau nak tengok, click la url bawah ni..

http://profiles.friendster.com/aimiamiza



*Cantik pemandangan tuhhhhhh....

Friday, May 1, 2009

nanak lebih oxygen!

makin nak dekat SPm makin sesak nafas.
pump aku dah hampir2 kehabisan gas.
02 yang last2 tu pahit betul.
Abah ajak pergi jumpa doktor aku tak nak.
Aku tak suka doktor laki tu.
Doktor tu suka membebel macam mak nenek.
hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD