CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 19, 2010

momy...




Aku nampak dari jauh kawan aku ni. Cepat2 aku lari masok stor. segan. he2. aku nampak nanie, haha. Yg sebenarnya, aku dah nak brenti keja toh.Keja dah jadi tak seronok semenjak kawan aku kena marah depan orang ramai sebab sembahyang. solat? Bos Jepun cakap
'no'... takde kompromi ah.. Memang betol kerja pun suatu ibadat tapi ape makna bila dah jd cm ni? Aku tawu aku tak 'perfect' tapi aku nak cuba buat yg terbaik. Aku letak jawatan walaupun baru je naik pangkat. Harap ape yang aku buat ni betul. Memang naya kerja kat cito.
mcm2 tapi malas lah nak cerita.. Pape pun trima kasih kat Abg Shahril yg tolong adjust register toilet..HQ telefon pun dia yg bnyk bela.
nak resign dorg nak potong 10 hari gaji aku. nangis2 depan Shahril.
aku keja truk2 nak potong gaji plak, oh selama ni aku pegi keja mghabis duit mak pak aku jer.. makan, duit minyak semua.. takpe ah btahan sikit hari lagi nk dpt gaji..hmmmm
Abg Shahril pun nak resign jugakk katanya..
30 Jan 2010 aku start kerja dengan Maxis Broadband. Bnyk beza ah.
Bos maxis offer transport lagi. tak usah aku ckp. Katanya jangan bahaya kat Highway...

2 Orang Terkentut:

kero said...

ooo..aku tanya zati dia ckp nak behenti sebab boring kja kt situ..
apa pya alasan la budak 2 bg kt aku..

No name Jr said...

boss jepun memang la try kte kat dia soreto no paus
tgk 5 minit ko jadi ikan salai kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD