CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 18, 2010

Bacalah jap, senang & berbaloi-baloi


85,846 members and growing. FAST

SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..beri saya masa 5 minit je boleh?
mari sertai saya di Catcheyes.
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihatdisini,ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagisehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jikasehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x andaperoleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..bendafree xkan tak boleh ajak..untuk maklumat awak,keahlian catcheye telahmencecah 60000 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukanpenipuan..
Cara nak register:
1.klik link
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri, IC dan alamat (pentingsebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:soalan 1 jawapan A (atas sekali),soalan 2 jawapan B (yang tengah),soalan 3 jawapan A (atas sekali).p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok ,siap!
kemudian apa perlu buat?!
1. klik sign in
2. lepas sign in klik reward panel
3. Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4. Copy link awak dan gantikan link saya dalam message ini dengan link awak.
5. postkan risalah saya ni ke buletin & emailkan kepada kawan2.
6. Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah! sebabbenda ni 100% percuma
Catcheye. A different approach to advertising
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone.
CAtcheye; A different approach to advertising
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
A different approach to advertising
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
A different approach to advertising
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
Kongsi
A different approach to advertising
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD