CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 19, 2010

Keporno-pornoan.

Aku dah tak approve orang yang add kat Facebook setelah hal itu terjadi. Aku dinasihatkan Mak Tih Maria agar membuka akaun baru @ mendelete semua kawan yang tidak dikenali. Uhuhuh? :-(
Tidak berbuat dmikian kerana malaslah. Just tak approve lagi pasni. Annoying jaa. Inih akibatnya meng'approve sesuka hati. Haha, balik Aidiladha aku ditertawakan mak2 dan pak2 saudare. Mengisahkan seorang lelaki yang men'tagg kan aku pada gambar seorang perempuan yang separuh bogel. Pelacur kut. Upss..




                                                        p/s; Tiada Porno di sini..

3 Orang Terkentut:

MOH KEMBARA said...

Salam Aimi,
ada Mamat kaco ke kat FB? Ya betoi jgn terima jer sesapa yg nak minta jd kawan. Kat FB cikgu ada 20 orang dalam waiting list tapi sbb cikgu tak kenal cikgu tak accept ler. Berhati-hati di ruang maya!

MOH KEMBARA said...

Salam Lagi, err tajuk entry kat blog cikgu Mohkembara kebetulan pulak ada tajuk Porn, moh baca 'Food Porn' , tapi sebelumnyer pun ada tajuk yang sama tapi gambor dia 'gory' sikit...U have been warned!

AimiAmiza said...

kat Aimi skrg bukan dalam waiting list, dah deny semua..takut tul..thanks ya Cikgu..:)
nanti Aimi visit Cikgu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD