CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 30, 2010

Bersihkan hati dengan secawan CLOROX .

Tetiba tergerak nak posting nih. Melopong? Aku bila dapat tau kisah nih. jeng3.

::::::

:::::

::::

:::

::

:

Masa dekat dekat final last Sem. Sem 1 la. Sapa budak tu weyh? Takya taw Aa. Ayatnya berbunyi:

"Alaa buatpe solat solat hajat ni, nak tunjuk baik la tu! Aku percaya result aku berdasarkan usaha-usaha aku, aku 4 flat dah"..


Belum lagi final dah 4 flat. Sejauh manakah "kebeneren" kata-katanya? Baru aku tau solat hajat bertujuan nak TUNJUK BAIK.
result time. Dia punya result tak sampai 3 pun, ada Carry Module lagi. 4 flat konon? haha. Ish! tak baik gelak. Aku pun ade Carry Module gak..hihi.. Aku dapat tengok muka dia mase result hari tu. Jatuh air mukanya. Sudah semestinya malu. Tanyalah siapa dirimu begitu sombong? Lebih baik kau minum je air clorox tuutt.
Dah lama terjumpa ayat nih:
Dalam hadis sahih ditegaskan yang bermaksud:

"Tidak akan masuk syurga orang yang dalam hatinya terdapat kesombongan, meskipun hanya sebesar biji sawi".

takut..takut ada sifat ni.

HAntuu...

Seram ouh. pegy toilet sorang-sorang. Rumet balikkk. Aras sunyi doh..

Seronok ye?

MissCall banyak banyak kali camni .
Mungkin bapak dia baru belikan anset .

Thursday, December 23, 2010

Fasilitator MSK Sesi Dis 2010

Our team :P haha blagak tahap nak mampus kot.


AsSalamualaikum. Update jugak akhirnya aku. Ade lah orang tu tergedik-gedik sangat kan nk aku update :P hee jangan marah. Karang tak update nangis pulak, aku yang susah. Saje blagak jadi Akak Fasi padahal adik2 Junior sama umur je/ 2nd intake. Ternyata Kak Fasi kelihatan lebih kecil.

Ni, Atikah, seringkali kelihatan bersamaku kemana-mana sahaja termasuklah tempat tidur :P Buat keja buat keja. Kami kebal, Kata-kata makian dari senior adalah perkara biasa dan seharusnya melalui tanpa rasa tergugat sedikitpun. haha.



Fatin, i miss yu old badly :'(



Ada gaya Cleaner kan..



Meninggalkan kerja bagi pendaftaran Modul untuk semester 2.



Adapun sebarang bentuk penindasan, ketidakadilan yang berlaku, di sini bukanlah tempat untuk meluahkan perasaan. Dan apa yang penting?? KERJASAMA. Tolonglah, aku dah muak paham muak. Apa yang penting? TANGGUNGJAWAB. Entri yang tak banyak bercakap, maaf mungkin diam lebih baik daripada bersuara. Nantikan update Lawatan Penghargaan Fasi. heheehheh.

Tuesday, December 21, 2010

bukak jangan tak bukak

You are about to allow anybody to read your blog.
Agak bape lama tutup belok ni? Sat ja kOt. hihi.
Sorry ikmalhanis, masih belum ada update.
Dia rajin sangat tanya dan datang bertandang ke sini.
Entah kenapa aku MALAS SANGAT nak menghadap benda alah ni.
Padahal banyak benda yang nak pOsting.
Btw, thanks for your support :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD