CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 30, 2010

Bersihkan hati dengan secawan CLOROX .

Tetiba tergerak nak posting nih. Melopong? Aku bila dapat tau kisah nih. jeng3.

::::::

:::::

::::

:::

::

:

Masa dekat dekat final last Sem. Sem 1 la. Sapa budak tu weyh? Takya taw Aa. Ayatnya berbunyi:

"Alaa buatpe solat solat hajat ni, nak tunjuk baik la tu! Aku percaya result aku berdasarkan usaha-usaha aku, aku 4 flat dah"..


Belum lagi final dah 4 flat. Sejauh manakah "kebeneren" kata-katanya? Baru aku tau solat hajat bertujuan nak TUNJUK BAIK.
result time. Dia punya result tak sampai 3 pun, ada Carry Module lagi. 4 flat konon? haha. Ish! tak baik gelak. Aku pun ade Carry Module gak..hihi.. Aku dapat tengok muka dia mase result hari tu. Jatuh air mukanya. Sudah semestinya malu. Tanyalah siapa dirimu begitu sombong? Lebih baik kau minum je air clorox tuutt.
Dah lama terjumpa ayat nih:
Dalam hadis sahih ditegaskan yang bermaksud:

"Tidak akan masuk syurga orang yang dalam hatinya terdapat kesombongan, meskipun hanya sebesar biji sawi".

takut..takut ada sifat ni.

2 Orang Terkentut:

MOH KEMBARA said...

Salam, tak dpt apa2 flat pun takper, just enjoy ur studies and do ur best!

wida said...

salam perkenalan..tq singgah blog sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD