CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 17, 2011

Daun Pun Berzikir

Malam tadi...
Aku tak boleh nak lelapkan mata, aku terpandang kat tingkap bayang-bayang daun. Amazing ! Aku nampak daun-daun  dari pokok berzikir sambil goyang goyang dengan tenang, kira kira pukul 1.30 a.m. Tiba tiba aku teringat novel tulisan Taufiqurrahman Al-Azizy 'Daun Pun Berzikir' tapi di mana boleh dapat yah ?

Dah.

Aku dah pergi berapa banyak Popular dah. 
Tapi tak jumpa.

Nak bagitau ni.
Dengar ya ? :P
Terasa best plak dapat chat dengan penulis novel tu melalui personal FB. Apesal plak best ? Asal nak cari novel mesti aku akan cari nama beliau. Dapat pulak chat dengan orang yang kita admire.. Aww..Tapi bila dicari dah takde pulak FB dia mungkin dah deaktif  :'(
Nak tau ape aku cakap ?
: Aku cakap yang aku suka baca novel novel beliau.
:Beliau sempat ucap terima kasih.

Jadi le tu...


2 Orang Terkentut:

eLLot said...

yeeeaaaayyyyyyy

Pesona Algebra said...

yeay ? tanx Ellot ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD