CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 20, 2011

2013 @ 2014 ?

         Assalamualaikum , 2013 @ 2014 ? Kenapa ? Sebenarnya sejak beberapa tahun yang lalu aku berhasrat untuk ini tapi tiada kesempatan , aku harap 2013 @ 2014 adalah suatu masa yang sesuai , aku hanya merancang. Aku ada 2 blog sekarang. Kalau sebelum ni, aku cuma sediakan entri pasal cerita cerita yang boleh dikongsi. Aku jugak ada cerita yang aku karang sendiri , tapi terbantut dan tak jadi nak publish sebab aku segan . Sebab apa ? Pelikkan bila blog dicampuradukkan sehingga sebati dengan semua ni , erm aku pun tak tau nak ketengahkan suara aku kat satu blog lagi , atau campur dengan blog ni atau teruskan perkongsian yang aku dah buat sebelum ni. Recent Activities menunjukkan entri yang bertajuk
"Kenapa Tak Rogol Saya?" dikongsi seramai 275 orang di FB.


Walau tak banyak mana , aku puas. Aku ingat nak buang je widget Popolar Post tu, tapi biarla widget tu kat situ kan , nanti sesapa yang tersesat masuk kat blog aku boleh baca. Even aku dah campur adukkan blog ni dengan sebati dengan apa apa pun entri Terbitan Pesona Algebra :)

Tapi takpela, mungkin aku boleh gunakan blog aku yang satu lagi tu untuk 2013 @ 2014 kan ?
Siapa tahu..

*Maaf ada unsur ketidakjelasan di sini , aku tidak menyatakan hasrat aku sejak mula aku buat blog ni.
Errrr? Tiada kena mengena dengan TUMBLR .
.
.

1 Orang Terkentut:

apik pehe said...

hahah..biar jer diorang share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD