CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 24, 2011

Untuk Kiter Kiter Jer

Assalamualaikum , sebenernyer entri ni entri berangkai, kalau tak 10 page tau you, aku ringkaskan dah , taknak demand2 macam Minah Senget yang suka bawak topi kat sawah tu , hihihi, takpe aku stret to the point pasal member2 aku ni. Mana2 geng pun yang aku jumpa, aku tak serasi macam mana aku serasi dengan dorang. So, cuti sem ke cuti ape kew aku akan terus hubungi dorang, the best la. Kuang3.


[klik untuk ke blog]Siti Khadijah

Pertama kalinya aku ternampak dia ni atas moto nak daftar tusyen, muka suci bah. Dalam hati aku berbisik 'cantik! Orang cantik macam ni nak ke kawan dengan aku'
Tapi , kalau sapa kenal dia bukan setakat pandang pertama mesti cakap dia huduh pait. Ataupun keluar 1st date dengan dia tobat itulah  date pertama dan terakhir.



Sengal , kalau ajak pergi sawah , nilah ayat dia :

'Omaigosh2, pacat2'
Aku rasa macam nak lempang pipi Pang! ! Pesan siap2 jangan nak kahwin dengan orang kampung okay.


Minah ni takla banyak sangat dia punya songeh, so tak susah la aku nak cakap pasal dia, 'bibik profesional'. Kadang dia bajet ala2 Datin.


* Sebelum tu , aku nak minta maaf kalau ada yang terasa , entri ni suka2 je, kalau dah sampai tahap SENTAP, bagitau la nah , nak delete :)


Seriously takde niat pun nak 'guris'.

Last but not Least








4 Orang Terkentut:

syrupmasin said...

untunglag pegi sawah :D

cik lina said...

woish!!hebat nyer~~~

Siti Khadijah Che Aziz said...
This comment has been removed by the author.
Siti Khadijah Che Aziz said...

cik lina diam kamu..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD