CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, July 29, 2011

Aku Nak Balik . Aku Takde Duit

First time jadik macam ni, nak balik takde duit tambang. 'Kalau' kan Ayu dan Jannah ada duit bulih gak nak backup aku. Masalahnya kami bertiga dah takde duit duit duit. Masa ada duit nak beli cucur itulah cucur inilah. Nak tahu tak kemana 18RM aku pergi?

-
-
-
Tada !

Dah lama mencari. Akhirnyaa..

Sanggupku gantikan duit yang sepatutnya menjadi duit tambang kepada sebuah novel. Tak kisahlah. Dah lama kucari. Taufiqurrahman Al-Azizy. pernah ada entri sebelum ini yang menceritakan  aku berpeluang chat dengannya, sekarang FB penulis tidakku ketemu lagi. Mungkin rimas? Keranaku seringkali menghantar chat. HAHA. Ini padah. 
Obses.

Bukan.

Terlalu dengan karya-karya penulis.
Menyimpang sudah.
Bagaimana dengan kepulanganku ke rumah tumpangan ?


7 Orang Terkentut:

xsuzikornx said...

duet PT??

Pesona Algebra said...

Ade lar , cuma masa tu tak cucuk lagi, urm pasal nk LI kat Maxis tu , tak boley LAr, yg tu outlet jaa, cer tanya Centre :')

Suzana.Sukri said...

cam best je buku tu . genre ape?

Pesona Algebra said...

Novel Islami, kak.. Baca intro je pun menarik apatah lagi nak habiskan semua..

Edisi asal Daun Pun Berzikir dalam Bahasa Indonesia oleh Taufiqurrahman Al-Azizy.

Diterbitkan dalam Bahasa Malaysia oleh PTS Litera..

RuSyDi said...

mesti suka baca novel;)

Pesona Algebra said...

Novel camni jew lar :)

Cik Ca'ah said...

skang dh bykkan novel islamik indonesia yg dh diterjemah ke bahasa malaysia. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD