CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 27, 2011

Mega Giveaway By Yana And Cik Putih

Assalamualaikum?

Act , aku tak bernafsu langsung nak join menda alah ni . Ahak! Tapi aku telah ditanda oleh temanku sewaktu zaman sekolah dulu kala dan demi menjaga persahabatan kami, dan buatkan dia rasa dihargai, aku pun join jugakkk weee, sayang Fatul. Mumumuah . Walau busyuk masham .

Syarat syarat nikah penyertaan:



1) Follow blog Yana dan juga Cik Putih
2) Buat entry "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry beliau
4) Tag 3 orang rakan korang. Make sure tahu pasal Giveaway ni
5) Like fan page Yana & Cik Putih *kalao sudi ye*
6) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen beliau
7) Copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang

Senarai Sponsor :

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls 
Tiba masa untuk menepek banner Mega superb neyh..lihat bawah..
 Mega lah wuuu~

Tiga Tag

Okay cukup, bebel panjang pun buang energi jep.
,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD