CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, July 14, 2011

Saya Orang First Taw

Dia cakap dia nak jadi orang first baca new update daripada saya.

and I wonder :)

Lepas ni kalau baca new update dari saya, yang sebenarnya itu cerita basi yang saya drafkan. Kan saya cakap saya malas nak publish. Blogger teruk. Hidangkan cerita basi, ouh suck*

Trimas ya. Ada jugak yang baca, cer tengok entri2 saya , kadang2 bahasakan diri 'aku' kadang2 'saya'.. Suka hati ja kan ?

 Hey awak ! Haritu cakap nak ketuk2 kepala saya , bila jumpa tak tegur pulak , yang sebenarnya

kan ? 


0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD