CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, August 30, 2011

Kisah Raya di sini..

Kami tau kami hodoh tapi kami best.


Wekkkkk. Kena tipu kena tipu, sibuk-sibuk-sibuk pehal?? Bukak blog I sape suruh! Update ini nak ceritakan kisah pengembala kambing dengan serigala. Pengembala kambing ni suka berbohong. Mula-mula memang best kenakan orang. Lama kelamaan orang dah tak percaya lagi, kan dah termakan diri sendiri. Lepas ni mesti korang dah taknak buka blog Aimi kan.. kesah ke aku? hihihi. Tapi baru 1st time Aimi tipu kan? Pengembala kambing tu 3 kali baru orang dah tak percayakan dia. Lepas ni korang keep hangin on my blog lagi k? hihihihi...Memang nak update raya pun. Tengah kumpul-kumpul pic sekarang ni.

Apa kena mengena cerita raya dengan pengembala kambing?

"Saja nak menipu"

haihhh. Teringat zaman tadika dulu Cikgu Suriani ceritakan kisah ini. Tiba-tiba, hehe. Awak tak tahu ke kisah "Pengembala Kambing dengan Serigala" . Tatau sudaaa. So the moral of the story jangan berbohong lagi lepas ni ye Memi?

Ni post raya lepas hupdet, klik link bawah tOoooo;
http://aimiamiza.blogspot.com/2011/09/aidilfitri-2011.html


,

3 Orang Terkentut:

Ieyda Achieda said...

memang best pun ! suweet je picas tu ^^,

Ninie said...

Doodle dh siap...I'm waiting for your bright smile...hope u love it. Sorry IF it's not like what u might have expected ya! =)

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/phat-on-bike-aimi-with-balloon.html

♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥ said...

sweetnyeee!!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD