CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 14, 2011

Solat je jaga tapi mulut macam P****!

Aku terbaca status ni kat Facebook. Ya. Aku kenal orang yang update status tu. Apa pendapat korang? Bagi aku, macam-macam perangai orang, dia dah jaga solat dia janganlah kau pertikaikan dengan mulut dia yang tak terjaga tu. Sebabnya dia better lagi daripada kau sebab jaga solat dia. Kau yang tulis status tu sangatlah bodoh kerana kau buka aib kau sendiri yang kau tak solat. Hanya sebab lack kat mulut dia aje kau cakap dia macam tu tapi kau.

     Ade tak kau cerminkan diri kau yang keluar tengah-tengah malam dengan jansantan. Sanggup kau pinggirkan parents kau demi laki tu Sekarang dengan kesalahan orang tu dekat mulut dia kau agung-agungkan sifat kau, pastu nak kaitkan dengan solat bagai, HAR HAR HAR. Sungguh. Menunjukkan ketidakmatangan dalam melepaskan kegeraman.

       yang sebenarnya..

                   dengan status tu orang dah boleh nilai siapa kau.







11 Orang Terkentut:

cik bulan said...

biase la manusia la ni..kebenda la semua nak hupdate..kalo elok2 xpe..ni..macam pa ja..=.=''

Pesona Algebra said...

Cpt giler kak Bulan Komen, huhuhh, baru ja update kak Bulan oi..

RojakPunya.blogspot.com said...

kalaula orang tu diam je..keaiban masing2 terjaga tapi apa nak buat kalau da terlepas cakap.

RuSyDi said...

tue ler kadang2 menulis tanpa berfikir dulu kesan dia..

asnizaziz said...

sbnrnye kalo kita marah2 cmtu, lagi lah menunjukkan kebodohan ade la..

Pesona Algebra said...

Bak kata Upin dan Ipin : Betul Betul Betul!

fairuz said...

bebudak lagi tu.. biarkan jelah dia..


ayat pasrah ke ape aku komen ni? hahaha kbai

Pesona Algebra said...

Tak budak sgt laaa, dh baligh, HAHAHA, errr komen pun nak pasrahh.

dill said...

oh. tidak manis menulis begitu

dill.

HAZWAN17 said...

selalu sangat tengok orang tulis status ntah apa-apa dekat fb...senyum je la kalau tengok

lilypelangi said...

kerana mulut badan binasa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD