CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 8, 2011

Ada blogger buatkan Aimi doodle

 Weeeeeee, shukaaanya.. Awat pasepa? Tak percayakah? Tak puas hati lagi sila masuk link bawah ni;


Kalau korang pun nak jugak boleh la request satu kat Ninie ok? Best kan doodle tu. Sebelum ni ada post Aimi tentang doodle.. Tapi tak berkesempatan nak belajar dengan Cik Lina. Cuti raya seminggu memang tak cukup !! Ditambah pulak dengan assignment yang bersepah-sepah :(
Tapi bawak balik jer assignment, bukan buat punn, HAHA.




Gigi kuning I yang menyerlahhh . HAHA.
Tima kacih Ninie.
Salam Ukhwah fillah :')

10 Orang Terkentut:

Ninie said...

Haha...lega Aimi suka. =) Mana ada gigi kuning, mmg pic aimi kuning...pokok pon kuning..hahaha.
Thanks again Aimi...don't forget to buat assignments yg berlambak tu ye!! hehe Good Luck!

Pesona Algebra said...

heeeee, I will :)

Nur Syahid said...

keje blogg je annn.....UNTUNG la...heheheheh

Pesona Algebra said...

Tapi sedihhh :(

Nur Syahid said...

laa...nape nie??? xmau sedihsedih taww

Nur Syahid said...

nape nie..xmau sedihsedih taww

Nur Syahid said...

xmauu sedihh taww

Pesona Algebra said...

It's okay lah dun woryy :')
Buat blog untuk semangat2 ni cool jugakkan ? Bagi kuat, HAHA .

Nur Syahid said...

bagusbagus.......letak tepi sedih tu

Pesona Algebra said...

Elehhh Syahid kalau sedih lak ??
emmm, Lagi truk, wekkkk, hihihi .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD