CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 30, 2011

Dear ;

Seorang lelaki yang bernama Suami. I’m waiting for you and I miss you very much.
HAHAHA. Over dok?

Cincin tu buatkan aku rasa dekat dengan my Mom. Penang-Jitra. (Memang dekat pun)
Jyeahh, jangan cakap aku desperate nak kahwin sudahhh sebab ada lah sorang hamba Allah ni cakap aku desperate nak couple, entahhla mungkin dia tak senang tengok aku kawan dengan sapa-sapa kort. Kalau aku ni desperate sangat dah lama aku layan sorang boya fren, bukan takda orang mau kat aku, HAHAHA. Awat aku ni hodoh sangat ka sampai nak cakap macam tu??? Takkan takde langsung unsur-unsur comel?

Jujur.

 Apa? Hodoh sangat? Tunggu aku block kat Fesbuk! 

Tau la awak tu hot kan. Suka ker aku cerita pasal kau dalam blog ni? Dahlah blog ni glamor, tediaaaa tediaaa depa baca dah. Nasib baik aku tak kejam, kalau tak dah lama aku letak nama dengan nombor matrik kau. Nombor phone sekali.

Aku masih tak percaya lebih-lebih lagi bila terpandang wajah sucimu yang bertopengkan..

Dear future hasben, I’m so sad for what she’ve done  to me, apa lagi, cukuplah takat post ni, kalau awak tahu pun mesti awak marah kan? Sabar yaa dengan apa yang dia katakan padaku ;’)

Ada ala-ala Rozita Che Wan tak? Taubat mati pokok tu lepasni, hihihi.

Moral of the story; Bila nak sangat buruk-burukkan orang, pasti takkan selamat. Ingat. Sebab apa yang diperkatakan tu mungkin akan terbongkar jugak dan akhirnya memakan diri sendiri.
Dan akhirnya, akhir lagi! T______T!
Tiada siapa lagi yang sudi berkawan :’)
Remember.
5:20 p.m
30 Sept 2011
Aimi Amiza
Than;


2 Orang Terkentut:

sitiinajihah said...

haha! takdak pokok lagi kecik ka?HEE ;D
mungkin org yg kata tu jeles kott.kan?

Pesona Algebra said...

hehe, yang tOo paling besau punn, weeee, insyaAllah tak kot cuz I'm nothing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD