CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 27, 2011

Nine

~I love everything about tis pic but my face, so bear with me.



Kalau dah selekeh tOo selekeh jugak,, sebab tu aku tak marah kau cakap aku macam too, benda betul ayte?.. Sumpah aku tak marah langsung, sekurang-kurangnya kau buat aku sedar diri yang aku tak secantik kau. Heeeeeeeeeeee. Hahahahaha. 

Lagipun kau la paling cantik, pakai apa semua lawa. Kau  berhak kata aku selekeh. Tak perlu melenting.

Perghhhhh.

 Makan dalam.

Lepastu kau boleh ceritakan kat semua orang benda-benda tak betul pasal aku yang kau reka. Tapi aku tak boleh terima kau bukak habis semua older post aku, kau tunjukkan setiap satu comment aku kat kawan-kawan aku, apa tujuan kau ya? Jangan tanya kenapa aku block kau sebab aku takkan biar diri aku dizalimi lagi. Biar aku buruk, macam kau cakap aku buruk. Cukuplah takat tu, janganlah sampai nak buat orang benci aku. Selak-selak pulak wall aku .

Pastu aku kawan ngan sorang budak laki ni kau cakap aku halang kau, wadeheck? Nak sangat silakan, perlukah buruk-burukkan aku?

Aku bebel kat sini jer. Aku takkan cakap kat kau sebab aku tau kau follow blog aku.


Siapa?


Kau lah!



Saturday, October 22, 2011

Fishmode face switch


Bismillah.
Sebenarnya aku taktau nak tulis apa untuk entri ni. Hanya sebab ada gambar yang pelik-pelik mau aku dok hupdate ar?? Haha. Sebelum ni buat post tak letak pic sangat. Takde orang pun yang nak baca blog aku, busannnn terOook. Almaklumlah bloggernya tak reti nak hupdet blog. Sebenarnya aku suka sangat blogging. 

Why? 

Loading…..

Babis laaaa, aku duk blogging duk buat jammm pulak labtop nih.! Aku suka sanad blogging sebab bila aku tatap semula gambar-gambar yang aku publish dan baca balik draft-draft yang lahir dari hati, aku rasa…..
rasa best, kuang3.  Oh kalau carut-carut tu memang dari hati kau la Memy? Dasarrrr. Hahhhhh ni pic masa duk tunggu nak test Perkhidmatan Bangunan2. Sangat kecewa dengan haritu, rasa macam nak retest lagi.

:’(


Dak. Bukan spirit of coin. Dadu takderk kita lambung duit. Empat ketul syiling tu = ABCD deal with it.

Alaolo, Ayu tomey-tomey. Cam baby.


Tak abis-abis belek cincin ni! Biaq ahhhh.
Comes my mother, who next?
My mother. Who next?
My mother. Who next?
My mother.


Mempersembahkan! Pencarian kutu bermula, such a sweet torture.
Macam tulah nak hupdate ponnn. Lagha! Heeeeeeeeh .


Aimi Amiza than;
You;
21/10/2011
12:22 a.m.


Wednesday, October 12, 2011

Eight

.
.

Depa dah besaq.. 
Tu tu, Arjun Rampal tu dengan sape? hihihi.
From 1991+1992 to 2011
And still counting
:')

Monday, October 10, 2011

Hektik

Sekarang penat menjadi-jadi. Tidur tak cukup. Buat tugasan tapi tak pernah siap.

Kenapa?


Macam mana nak siap, elok dah siap satu dia mai lagi tugasan lain. Bersepah-sepah. Nak belai diri sendiri pun tak terfikir. Totally blur. Kejam. Zalim terhadap diri sendiri lagi. Humaaaa. Tediaa dia nangis dah. Wahh update blog sempat pulak, hihihi. Boleh tak hentikan masa seketika? Boleh tak biarkan aku tidur seperti snow white? Fairytale comes tru pelishh. Haha. Dengan tidak sengaja terlintas dalam fikiran macam malas dah nak belajar. Aku ingat aku sorang je rasa macam ni, keesokan harinya Hafiz datang cakap kat aku yang dia pun rasa macam malas nak belajar, mungkin sebab banyak tugasan kot. 

Mabuk!

Ingat Mak Abah je ni. Mari betulkan niat; “Lillahitaala”..
Yang sebenarnya aku letih sangat ni tapi tak boleh nak tidur. Untunglahhhh Bihah letak-letak je kepala, meleleh air liur basi. Hihihihi. Bihah jangan marah I melawak je.

Pic pulang dari tapak IBS.



Friday, October 7, 2011

Mild Seven






1 Sept 2011
Around 12:30 PM
With the digit of


Than;

Wednesday, October 5, 2011

Terkandas

Silence is golden.


Whatever?


Dan rahsiakanlah perkataanmu atau lahirkanlah; sesungguhnya Dia Maha Mengetahui segala isi hati.
Al-Mulk ayat 13.

Fikir

Dan fikir

Dan aku bertambah benci.



Bye.


 Iklan, Will be right back after this.






Kisah kami kenangan kami, 
bukan DUA tapi DUE, 
bukan PAVI tapi PALI~












masih tak tenggelam. terbenam. hahahahahah..



Terkandas; Sabak Bernam
7:30 pm-12:30 am menanti.
Gambang-Jitra= 17jam.






Huduhhhhhhhhhhhhhh, Aummmmmmmmmm. Arghhh. 
Ayu jahat Ayu jahat.



This is fake, 

Tikah3, amik pic aku sat. Aku gigih buat muka risau sambil nak tergelak ;p

Tayar meletup masa bas tengah jalan, kalau bas nak terbalik pun boleh jadi, syukur semua selamat, ini mungkin peringatan. Sedih kalau pergi tak sempat ucap apa-apa.
I LOve you Mom, Dad, Abang, Kakcik, Nadia and Ammar :')

Than;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD

Labels