CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 22, 2011

Fishmode face switch


Bismillah.
Sebenarnya aku taktau nak tulis apa untuk entri ni. Hanya sebab ada gambar yang pelik-pelik mau aku dok hupdate ar?? Haha. Sebelum ni buat post tak letak pic sangat. Takde orang pun yang nak baca blog aku, busannnn terOook. Almaklumlah bloggernya tak reti nak hupdet blog. Sebenarnya aku suka sangat blogging. 

Why? 

Loading…..

Babis laaaa, aku duk blogging duk buat jammm pulak labtop nih.! Aku suka sanad blogging sebab bila aku tatap semula gambar-gambar yang aku publish dan baca balik draft-draft yang lahir dari hati, aku rasa…..
rasa best, kuang3.  Oh kalau carut-carut tu memang dari hati kau la Memy? Dasarrrr. Hahhhhh ni pic masa duk tunggu nak test Perkhidmatan Bangunan2. Sangat kecewa dengan haritu, rasa macam nak retest lagi.

:’(


Dak. Bukan spirit of coin. Dadu takderk kita lambung duit. Empat ketul syiling tu = ABCD deal with it.

Alaolo, Ayu tomey-tomey. Cam baby.


Tak abis-abis belek cincin ni! Biaq ahhhh.
Comes my mother, who next?
My mother. Who next?
My mother. Who next?
My mother.


Mempersembahkan! Pencarian kutu bermula, such a sweet torture.
Macam tulah nak hupdate ponnn. Lagha! Heeeeeeeeh .


Aimi Amiza than;
You;
21/10/2011
12:22 a.m.


1 Orang Terkentut:

sharifatul aida said...

serious aku ckp aku nak terkentot..
weyhh!cincin ang tuh sama sejibik ngan cincin aku!!xcaya t jumpa aku tunjukkk!
cincin aku makusu aku yang bagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD