CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 27, 2011

Nine

~I love everything about tis pic but my face, so bear with me.



Kalau dah selekeh tOo selekeh jugak,, sebab tu aku tak marah kau cakap aku macam too, benda betul ayte?.. Sumpah aku tak marah langsung, sekurang-kurangnya kau buat aku sedar diri yang aku tak secantik kau. Heeeeeeeeeeee. Hahahahaha. 

Lagipun kau la paling cantik, pakai apa semua lawa. Kau  berhak kata aku selekeh. Tak perlu melenting.

Perghhhhh.

 Makan dalam.

Lepastu kau boleh ceritakan kat semua orang benda-benda tak betul pasal aku yang kau reka. Tapi aku tak boleh terima kau bukak habis semua older post aku, kau tunjukkan setiap satu comment aku kat kawan-kawan aku, apa tujuan kau ya? Jangan tanya kenapa aku block kau sebab aku takkan biar diri aku dizalimi lagi. Biar aku buruk, macam kau cakap aku buruk. Cukuplah takat tu, janganlah sampai nak buat orang benci aku. Selak-selak pulak wall aku .

Pastu aku kawan ngan sorang budak laki ni kau cakap aku halang kau, wadeheck? Nak sangat silakan, perlukah buruk-burukkan aku?

Aku bebel kat sini jer. Aku takkan cakap kat kau sebab aku tau kau follow blog aku.


Siapa?


Kau lah!



1 Orang Terkentut:

sharifatul aida said...

leklu.jgn memarah.cool*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD