CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 24, 2011

Silent Readers

Ah, Aimi ada budak Perancang Bandar tanya

‘Lyka, Aimi to budak kelas kau ke?’, dia cakap dia suka baca blog kau.

pikok.pikok.pikok.


Well, aku control macho, (mimik muka yang serius) dalam hati ya Allah, tergedik-gedik rasa macam nak lompat-lompat. Haha. Takpe ah dia cakap macam tu, aku tak kesyah. Pastu aku add budak perancang tu, korang rasa aku ni gedik tak? Kalau tak suka takpe ah, tak payah masuk blog aku dah. Harapnya yang ni last kau masuk. Berambus.






Aku cakap berambus !


Pak menakan aku pulak bukak blog aku pastu sindir-sindir aku, maksud aku ngusik. Aku jadi macamna taktau nak cakap (tediaaaaa dia keluaq bahsa Penang dah). Bila dah orang usik aku camtu, malu ah. Rasa macam nak tutup blog. Huhu. Tapi tak bulih la, kalau aku jauh, Mak aku akan buka blog aku baca untuk ikuti perkembangan aku, kan Mak kan? Pastu kalau aku tutup blog, camna dengan readers yang suka dengan blog aku? Haaaa, hehe.



Dan aku suka bila ada orang tanya ‘Aimi bila nak hupdet blog?’ heeeeee. Air cement, gila annoying pompuan nihhh. Kalau nak puji tu aku tak kesyah, kalau nak kritik pun takpe, kalau boleh, membina lagi bagus. Lagipun blog ni aku catatkan kenangan lalu, penyesalan dan pengajaran buat diri aku sendiri, habis tidak pujukan buat hati. Lepastu aku akan baca balik, aku puas.


‘A wise man speaks, A wiser man writes, then I choose to write here.

                                                                           
Dulu merajuk takde sapa pujuk, blog yang pujuk kau tahu? Pernahkan kau rasa hidup ni kosong? Mesti pernah. Biasalah tu, tambah-tambah perempuan, sensitive. Sungguhpun, hati mesti jaga, jangan sampai luka. Weeeee.

‘The emptiness that can be filled is by trying to do something good’



Tak. Aku tak suruh kau melangut depan blog 24 jam. Pergi ah goreng pisang ke cekodok ke. Haihhhhh. Lurus sangat kau ni. Kalau nak ngusik-ngusik aku, jangan ah, better be my silent reader, sebab aku malu diusik begitu, till then, I love my readers. Teruskan jadi ‘unik’..



Sebenarnya aku nak je letak pic aku sorang-sorang buat muka comel, angkat tangan peace sambil mintak penerajang, tapi aku malu. So aku letak pic ramai-ramai camni pastu aku suruh kau cari mana satu aku? Hihihihihi.

Last but not least;

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang paling bermanfaat bagi orang lain." (HR. Ad-Daraquthni dan Ath-Thabarani).





Agak-agak, korang dapat tak apa yang aku nak sampaikan dalam entri ni?


‘Tak’




Dah agak, memang lembab…



6 Orang Terkentut:

Nur Syahid said...

Sy Silent reader anda.....

Mesti anda tercengang seketika

Pesona Algebra said...

huhihi, but why ?

Nur Syahid said...

Kan kAn Kan.....

Pesona Algebra said...

hihi...cengang2 :P

Nur Syahid said...

memang tercengang dear....gudluck untuk LI dannn kim salam AYEEN HUHAHUHAHUHAHUHAHUAHUA...jaga diri leklokkk nohhhh

Pesona Algebra said...

Waaaa Syahid slalu ada :)
TQ2..
InsyaAllah kalau layak LI .

H O P E .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD