CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, July 14, 2011

Figura Itu Hanya Pinjaman

Ya Allah , Ini sama persis seperti di kebun itu. Sama persis di kebun itu. Tiba tiba hati berbisik sambil. Rasanya bagai disiat siat kulit  hati ini. Memori beberapa tahun yang lalu rasanya seperti semalam pabila aku melalui kebun getah. Beliau sangat berbangga dengan cucu cucunya bukan kerana pangkat dan wang ringgit. Tanggal 29 Mei 2011 Tok ke Syurga kerana dijemput Maha Pencipta. Meski hingga saat ini aku masih belum percaya.

Di bawah batu nisan kini kau telah sandarkan kasih sayangmu , begitu dalam .


Saya Orang First Taw

Dia cakap dia nak jadi orang first baca new update daripada saya.

and I wonder :)

Lepas ni kalau baca new update dari saya, yang sebenarnya itu cerita basi yang saya drafkan. Kan saya cakap saya malas nak publish. Blogger teruk. Hidangkan cerita basi, ouh suck*

Trimas ya. Ada jugak yang baca, cer tengok entri2 saya , kadang2 bahasakan diri 'aku' kadang2 'saya'.. Suka hati ja kan ?

 Hey awak ! Haritu cakap nak ketuk2 kepala saya , bila jumpa tak tegur pulak , yang sebenarnya

kan ? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels