CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 14, 2011

Solat je jaga tapi mulut macam P****!

Aku terbaca status ni kat Facebook. Ya. Aku kenal orang yang update status tu. Apa pendapat korang? Bagi aku, macam-macam perangai orang, dia dah jaga solat dia janganlah kau pertikaikan dengan mulut dia yang tak terjaga tu. Sebabnya dia better lagi daripada kau sebab jaga solat dia. Kau yang tulis status tu sangatlah bodoh kerana kau buka aib kau sendiri yang kau tak solat. Hanya sebab lack kat mulut dia aje kau cakap dia macam tu tapi kau.

     Ade tak kau cerminkan diri kau yang keluar tengah-tengah malam dengan jansantan. Sanggup kau pinggirkan parents kau demi laki tu Sekarang dengan kesalahan orang tu dekat mulut dia kau agung-agungkan sifat kau, pastu nak kaitkan dengan solat bagai, HAR HAR HAR. Sungguh. Menunjukkan ketidakmatangan dalam melepaskan kegeraman.

       yang sebenarnya..

                   dengan status tu orang dah boleh nilai siapa kau.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels