CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 1, 2012

kepada Aimi !!!

=(

dear awak !
saya nak minta maaf, kalau sepanjang saya buat latihan Industri ni, saya banyak sakitkan hati awak!! jangan marah ye! perangai saya memang macam ni. suka marah dan cakap lepas tapi awak percaya la, saya nie baik (perasan cikit) ;) awak sabar ye dengan perangai gila saya ni!! sekali lagi saya minta maaf, garang sikit! awak kalau tak puas hati atau terasa dengan saya awak cakap la ye. mungkin awak tak faham lagi perangai saya begini. nanti saya terangkan perangai saya macam dalam taking off okay? sekali lagi saya minta maaf k! saya sebenarnya bila balik kerja terfikir apa yang saya cakap kat awak. kadang-kadang terkasar. tapi egO, hehe. mungkin mak saya tak belikan motor ego kat saya kot!! ;)

'sorong papan tarik papan
sudah baca harap balas'

kepada Aimi busyuk !!

my reply;
na nangesh :'(
pantun tak tahan, hahaha. gelak pulak.
memang ada apa yang awak terlepas cakap semua tu kadang-kadang saya cakap pada diri sendiri because i am stupid so you can do those things yu want to. lepas-lepas saya cakap dengan hati, saya lega dan tak fikir dah. tapi saya bukan siapa-siapa nak marah orang. saya tahu, awak tak berniat pun. awak tahu, selepas kita ditugaskan bersama waktu jadi fasi, saya cakap kat Atikah Faisol, saya rindu sangat dekat awak. lagipun lepastu kita dah tak cakap langsung dah, sampai konflik teruk dalam kelas sehingga seorang ustaz yang selesaikan masalah kita, tu pun hari last sebelum LI, risau nak LI dengan awak, dan saya percaya kita diketemukan lagi dekat sini..;)

ye, dia bagi dalam bentuk surat, dan aku salin sejibik-sejibik,
bongok tak? hihihi..nak tengok gambar kami?
klik sini <---






2 Orang Terkentut:

aimi said...

adat lah kalau berkawan.. pasti ade yang terase aty ny..... so sorang kne lah beralah ok.... =)

Pesona Algebra said...

hehe , surat kepada Aimi nampaknya Aimi yang komen =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD