CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 27, 2012

perihal perempuan balik malam



24.02.2012

Semalam lepas keluar makan malam, tengok kakak tu balik kerja, ada dua orang  escort, malam. Kalau aku late dulu, balik sorang-sorang je, Mak tak izinkan aku balik, suruh stay rumah Makngah tapi aku yang kepala batu bata nak balik jugak. Weeee. 






Memang.

Memang.

Siapalah yang nak teman aku. Jauh. Perjalanan yang mengambil masa 30 minit dengan motor dan sebagai seorang perempuan?

Sapa cakap aku laki dia tenuk. 

Sekarang ni aku memang dah tak balik rumah dah atas arahan Mak. Balik pun weekend je. Keselamatan? Tapi takpelah takda orang nak escort pun.





Pasrah.


“Hasbunallah wa ni’mal wakil    
Cukuplah Allah sebagai penjaga kami dan DIA adalah sebaik-baik pelindung”                                                                                                                           

Bukan apa, kadang-kadang bila ada je motor yang mencurigakan, aku rasa keselamatan aku terancam. Aku takut kalau-kalau aku diculik.











Oi. Oiii.




Sapa baling kasut kat aku neh?












Shetooonnnnn !





2 Orang Terkentut:

dyabunga said...

bahaya lah blik seorang2 apa lagi time mlm..

Mr.Sepet said...

beranni nuhh .. bahaya sorg2 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD