CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 3, 2012

Wan Asma Atikah


 pernah berkata inilah kawan yang pernah berjanji untuk selamanya tapi...



walaupun sudah lama kita tak berhubung. tapi tak perlulah kau salahkan diri sendiri. dulu, kalau ada masalah, aku akan ceritakan tapi hari demi hari lain jadinya. mungkin sebab hati yang berbolak-balik. tapi aku anggap kau perhatikan aku dari jauh sahaja.. ingat tak kau pernah tinggalkan surat dalam topi keledar aku dan dalam tu kau berpesan tali helmet jangan galak tak pasang dan balik dengan berhati-hati. hihi. for yur inform, sampai sekarang aku masih gunakan lagi telekung pemberian kau..walaupun kau tak hubungi aku lagi, tapi aku bawa semangat kau kemana-mana sahaja. aku pegang lagi janji-janji dulu, surat lama pun aku simpan lagi (;
jadi kenapa pernah menyesal dan salahkan diri sendiri? 


hihi.

.

4 Orang Terkentut:

One DouBLe A said...

saja nak wat aku nagis kan..
time kasih wei.. :)

Pesona Algebra said...

memang pun , silakan nangis satu baldi .. hahaha.

Kamil Kahar said...

hehe...nice...kebetulan sy buat contest tentang reka quote utk sahabat...kalo sudi join la... :)

whitecappuccino said...

penah putus kawan sebab salah faham..sedih sgt2..explain pun dia dh tak nak trima..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD