CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 30, 2012

sale sale sale

bismillah.

i cant beliv dat im strong enogh !

camni la jadi post tak tahwan. kalau tak bole lelama kat rumah, mesti nak keluar, takda duit pun takpe, tengok tengok je, ahah. tapi walau praktikal tak dapat elaun tapi tak tau lah kot kot ada ihsan kesian kat kami yang menyumbang tenaga tanpa mengharapkan balasan. kawan kawan yang seangkatan lain bising elaun masuk lambat, tapi...

tapi cukuplah kami nak cenyomm ja , hahahahah.


resah
mula mula resah bila dapat tau tak dapat elaun tiap tiap bulan.

tak berniat sangat nak bergelumang dengan duit tapi just taknak duit PTPTN habis licin, bermodalkan serendah RM150.

sebab resah tu lah lahirnya
http://viaimi.blogspot.com/

sambil promote 
=p

sesapa berminat nak beli banyak Naturactor dengan Aimi boleh beli dengan harga borong, Aimi dapat betul betul dari Jepun, ada postel parcel code sebagai bukti shipping ..
bukan Naturactor saja, Dermafal, Catalyst pun ada :)

tiba tiba


betul sangat janji Dia, buat post ni dengan mata berkaca kaca.

='(

sekarang duit tak pernah tak ada,
Alhamdulillah, walau tak banyak, cukupla.
rezeki Allah beri.

dengan ini :


bersyukur pada orang yang menyakitiku
kerana dialah yang menabahkan hatiku


bersyukur pada orang yang tak mengendahkanku
kerana dia yang memupuk berdikariku


bersyukur pada orang yang menjatuhkanku
kerana dialah yang memperhebatkan ablitiku


bersyukur pada orang yang menyeksaku
kerana dialah yang menguji kesabaranku


bersyukurku kepada Allah
kerana DIA Maha Mengetahui apa yang terbaik buatku

ada lagi senonoh?
semua orang kontrol cun **bosann**


Padini sale 70% baq hiang.
gila jahanam duit aku.

,

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD