CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 28, 2012

thank God

bismillah.

tak perasan yang aku ada privatekan reminder besday kat FB, tak lama lepas Siti wish baru perasan sebab tak ada spam. dia la exsaited sekali. tak ada kredit pun


"hi pls call me back"

aku yang dapat free call ni tipon la Minah Senget tu..

"happy besday Mie!"


memekak! cair taik telinga aku yang beku ni. dan walaupun buang reminder besday kat FB, i'm so adorable bila ada yang tunggu saat 12:00am dan berlumba nak jadi yang 1st wish my beday. rasa macam artis.



jangan ingat aku taktau ada yang buat muka neraka depan skrin tu.








best kenal kau Sitikus. eh? 
Siti Khadijah, walaupun perut tak serupa manusia.



dulu ramai yang wish, tak macam sekarang, people comes and go, again.. dulu, ada yang datang rumah kasi hadiah. siap gaduh dengan pakwe lama sebab orang lain bagi hadiah, haha.

"cepat cakap! dia bagi apa? i tau hadiah i mura kan?"


dah orang bagi, takkan nak buang? tensyen pergi sekolah konon-kononnya gaduh dengan pakwe. tapi, sampai mana cinta tu?
cinta pada Allah kekal abadi, cinta Monyet kekal di hutan.





Abang.

dia tanggalkan headset kat kepala saya, then he blows me a wish to my ear. romantik gak ek.


berangan camna nanti Encik Suami ucapkan.
heeeeee.
>,<


gatai.!


pepun thanks sebab wish. tapi yang ni paling penting, bukan hanya ucapan dan doa mereka pada aku tapi ucapan terima kasih Tuhan kerana sampai saat ini masih sudi pinjamkan nafasNya untuk aku yang berdosa ;'(





saya sudah masuk generasi ke-2.
bukan belasan lagi ;)
26 Mei.




7302 days 14 hours 50 minutes and 20 second counts...


some more hundreds to go
the same old prayers to pose


;)




0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD