CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 25, 2012

Kak Abby Abadi retweet Aimi

bismillah ,,


tantiknya Kak Abby , 



selalu gak foloe status kak Abby, haritu Aimi ada baca status kak Abby kat twitter, Aimi komen, kak Abby balas ;p

tak caya tengok ni haaa..




Aimi komen dan kak Abby retweet ;D


Abang dah datang usap2 kepala saya , bising bising suruh mandi okay.
yeayy , 

saja nak bagitau yang Kak Abby retweet Aimi
 yang tu jela,

sekian

;D

Tuesday, June 19, 2012

don't wanna...


cause you’ve been hurt before
so I dun wanna break yur heart.


just wanna give your heart a BREAK.


:-)


Saturday, June 16, 2012

huhuhuhuhh




what is this feeling?


Monday, June 11, 2012

rindu terubat


Padang Kota Lama~
Pulau Pinang~
,

Saturday, June 9, 2012

i wish...

never say of anything,
"i shall do such and such thing tomorrow,
except with the saying : insha-Allah."
(Al-Kahfi 18:24)

before i die, Insha-Allah
i will go there


nak ke sana pada usia yang muda, 
takut bila tua nanti tak larat nak jalan ke rumah Allah.
 impian yang perlu direalisasikan dalam tempoh yang panjang, so?

simpan duit untuk angan ini dari sekarang



;)

.

Friday, June 8, 2012

make it happen


saat bahagia menjengah tiba, 
bila aku mampu lagi tersenyum ceria, 
terlupa masih ada goresan luka lama, 
dan aku berharap saat ini kekal selamanya, 
biar derita tidak lagi terasa, 
namun kutahu dunia bukan tempatnya.

>,<

L.O.V.E
those words.

because once I make a decision, the universe conspires is to make it happen. make it happen.






Scarlet sale








memang tugas suami cari duit, isteri habiskan duit.
suami jangan marah, isteri besar jasanya.
-Ustaz Azhar Idrus-

mari mari menjahanamkan duit 

;-p

ehhhh, bila kawinnya? haha .
takda maknanya , yang sopping atas bukan duit suami, errr. 
nak something dah usahakan. dapat juga merasa duit sendiri. Alhamdulillah..

teruskan berdikari 

:-)

Wednesday, June 6, 2012

dun make me cry


so smile

;)

Tuesday, June 5, 2012

Taman Malu

bismillah.

hai, takdak pa pun nak cakap cuma nak bagitau rasa malu, hewhewhew, what a point to ponder! tapi sejak beberapa tahun lepas memang saya malu nak link kan blog dekat FB. kalau zaman dulu kala, setiap kali hupdet memang akan letak dalam FB. so pelawat kat sini adalah pelawat yang cari sendiri.

even baca balik apa yang dah ditulis, tak sanggup berhadapan dengan blog sendiri, malu nak buka aimiamiza.blogspot. entah. malu yang pelik. kekadang  rasa malu ni tak bertempat pulak. sanggup tak makan daripada kena lalu dekat kedai yang ramai laki. malu lagi, how to cure?


;p


haha.

-.-'
,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD