CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 5, 2012

Taman Malu

bismillah.

hai, takdak pa pun nak cakap cuma nak bagitau rasa malu, hewhewhew, what a point to ponder! tapi sejak beberapa tahun lepas memang saya malu nak link kan blog dekat FB. kalau zaman dulu kala, setiap kali hupdet memang akan letak dalam FB. so pelawat kat sini adalah pelawat yang cari sendiri.

even baca balik apa yang dah ditulis, tak sanggup berhadapan dengan blog sendiri, malu nak buka aimiamiza.blogspot. entah. malu yang pelik. kekadang  rasa malu ni tak bertempat pulak. sanggup tak makan daripada kena lalu dekat kedai yang ramai laki. malu lagi, how to cure?


;p


haha.

-.-'
,

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD