CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 7, 2012

a few more days to go~

kawan-kawan saya yang sedang menjalani Latihan Industri, sedar tak sedar, kita ada lagi tak sampai sebulan aje lagi, tak sabar kan? realy miss all of you guys tambah-tambah Syahid and idk y.. semakin nak habis LI, semakin malas nak buat kerja kat ofis tu, banyak sangat besi yang perlu dikira walau Ilham Said dah gerenti yang dia boleh siapkan kat aku kerja besi tu sebab kerja kami dalam plan yang sama tapi takkan aku nak harapkan dia aje, aku pun perlu belajar walau MALAS. kesian pulak kalau dia sorang je yang dapat letih kan. orang ajak kawin, tak redy lagi, suruh belajar, malas pulak. and sekali lagi idky, kenapa walau esok  kerja dan esok perlu submit semua, aku masih lagi tak selesaikan bar reinforcement yang what the tuu, kenapa rilek teruk sangat ni?

=,=!



perlu ke takut kat Cikpah tu? haha.

konkrit dah siap. perasaaan kebencian pada kerja ni menjadi-jadi  pulak, pffffffff~


tabahlah wahai hati.
harap Syahid pun kuat jugak, dun noe y dia update status macamtu pastu terus deaktif FB, haritu dia tak bagi Aimi deaktif, tengok-tengok dia yang deaktif, mesej tak balas call tak angkat.


heeeeeee. nak kawin sangatkan?

.

may Allah reward you with blessings

dulu

 masa mula-mula kenal dengan macam-macam gaya tudung.

sekarang

 kami berjumpa dengan alas kepala yang sama semuanya. 

tak banyak yang berubah. tapi satu benda yang aku perasan, letih kan ikut arus fesyen semasa? ada ke yang sentiasa ikut arus fesyen semasa sebab taknak ada orang cakap dia kuno?

ade macamtu?




 - IKLAN -

;
;

the moment was sketched
on 7th of April 2012


today, i've learn yur lesson.


please dun go,

 just nice to know you "perempuan baik"..
jazakillahu khairan kasira






;
;
;
;
;
;









credit : Muhammad Zazmie bin Amirudin






aku tak faham dengan perempuan zaman sekarang nie, 
pandai sangat nak mengorat.

sapu dahi~




sudah-sudah la Lina.
aigOoo.






rasanya, 

















tak sanggup nak uplod semua photo.










tak sanggup.

.


.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels