CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 17, 2012

deep miss



countdown to 18th of May 2012..doakan panjang umur kita nak bersua lagi, kalau tak sempat, doa sahabat mengiringi diri   ;)         

seriously rindu, dari kiri... cepat jalan!    
                                                                                                                                   
Molika, Mayu Moley, Miami and Money.
mood kawad sem satu datang =p


Nanie kau sanggup kene gomoi dengan Money? lepasni sesapa yang besa kena gomoi dengan Money, takkan rasa lagi sejuk braces dia.. lagi lagi Money tampil bermata empat.. nasib baik empat, kalau tiga, aku tak ngaku kawan..


,

mungkinkah...


“abang marah tak kalau adik bercinta dengan kawan abang?”

pelikkan, aku dah lupakan dia beberapa tahun dah tetiba mimpi dia. mimpi pelik pulak tu. entah camna tergerak nak buka FB Abang, terbaca status orang tu kat news feed, rupanya something bad happen to him. dua tahun lepas ada juga mimpi dia sekali, tak berapa hari lepastu dia telefon. persoalannya, apa maksudya sampai termimpi mimpi walau aku dah tak ingatkan dia lagi? adakah dia sedang memikirkan aku?

pape pun, walau tak boleh nak hubungi dia lagi, harap dia kuat. cuma dapat perhatikan dia dari jauh sebab sampai sekarang I can feel his spirit..

dalam sempat aku memikirkan mimpi tu bawa satu berita.

kalau Allah nak ketemukan dua insan, Dia takkan gerakkan satu hati saja.

ada pertemuan yang bukan dari hati, mungkin? contohnya bertembung lalu terlanggar di kafe dan sebagainya. pertembungan hati berlaku selepas pertembungan diri sendiri. hihihi. skrip apakah ini.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kadang kadang bila takda kerja, macam-macam terlintas dalam fikiran dats y la the emptiness that can be filled is by trying to do something good. sebab takda kerja juga tangan ni berjalan laju atas keyboard.

;
;

tak tahu apa hikmah Tuhan ketemukan aku dengan dia.
sebagai cebisan kenangan? terima saja. lalu teruskan perjalanan.
mungkin aku tak nampak lagi sekarang. 


lepasni kita akan jumpa orang lain pulak, am I rite? cuba jangan sekat kebebasan hati lalu bercakap

“aku tak bole hidup tanpa dia” kalau hidup dengan orang lain mati la? hahaha.

kalau tak kesian diri sendiri, kesian hati. tolong jangan pentingkan diri sendiri. apa apa pun yang dah terlakar dalam hidup.

pahit.
manis.

I won’t regret. sebab itu adalah salah satu warna pelangi yang pernah singgah kerana jika ada kegembiraan, beringat, jangan lupa sedih akan menyusul. jika ada kesedihan, beringat, gembira akan datang menyapa. benarlah kata kata mereka, bersederhanalah ;)

hati senang.

Alhamdulillah. 


syukur nikmat.

;)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels