CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, August 6, 2012

okay ni tipu

Tikah : Aimi, kuruih kuruih dia pun ada chitt.
Aimi : ha apa chitt?
Tikah : C-H-E-A-T = pipi
Aimi : ohMyEnglish *muha3..



Ammar Hakim


 Ammar ni bukan boleh, dulu ambil gambar berdua laga laga pipi,

sekarang kalau nak begitu, dia akan cakap ; 
"hang pi duk sana"

siap tendang2 kakak dia lagi.

kalau hantar chat 
"iloveyou Ammar"

dia terus offline, nampak sangat dia rimas dengan kakaknya

-.-'

minggu neh nak balik Penang, nak ada bersama masa Ammar bangun sahur dengan comelnyee.
kiss.kiss.kiss.

haha.


kerja keras

kerja keras! kerja keras! kerja keras!

study malas.
-.-‘

 
sem 5 dah, study errrrrr, tiada bersemangat.





o_O
kalau boleh, hari-hari kena berurusan dengan pejabat pos tapi tak menang tangan la. Aimi tak terus bawak barang untuk postage ke kelas, lepastu tak payah naik balik nak ambil helmet segala, sebab dalam kelas pun dapat mesej transaksi. so balik hostel, packing dulu sebelum keluar pos barang, penat sangat tambahtambah duk hostel tingkat teratas. angkut barang, helmet. tetambah kalau GDEX dengan Skynet buat hal bila stok kat Aimi habis. em. tapi nak hasil kan? kena la rasa penat. kadang-kadang rasa serba salah bila kawan ajak keluar, Aimi tak dapat nk join, risau kalau-kalau dorang berkecil hati, penat untuk ini, surry kawan. selalu sangat keluar date dengan pejabat pos.
:-/



sale pada momentum yang baik. bulan Julai sudah melabuhkan tirainya dengan rezeki yang tak pernah tak cukup. semoga rezeki Aimi Amiza binti Adnan semakin bertambah-tambah. Aminn.

salam Ogos
;D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD

Labels