CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 25, 2012

Fatin Arina


“Aimi.! Aktif la Facebook balik..”
“Aimi tak updet blog ka?”


takda mood nak aktif la Tin, malam tu belek folder, terjumpa gambar-gambar ni, nak tag Atin tapi takda Facebook, updet blog dengan semua ni harap satu masa Atin buka, Atin dapat updet ni.
:-)

5:55 am : Aimi bangun ..
6:10 am : Aimi, bangun! Subuh..

Terima kasih jaga Subuh saya, walaupun sehari masa Aimi tumpang rumah Atin, Aimi takkan lupa. Aimi ingat lagi masa nak habis LI, kita mesej takut sambung belajar nanti kita tak macam dulu lagi kalau kat kelas kan.. macam ni dah cukup Tin, kalau rapat sangat, takut ada plak yang tak kena, kan. Ada masa kita hang out okay? jangan lupa nak roger. macam ni dah cukup bagus. psssst , Ayat Atin yang ni :

“Atin nak Aimi tau yang Atin ikhlas kawan dengan Aimi”

via SMS, hihi.

;D

seriousley , imiss ADS.









Allah, yang kanan comey, geram tengok .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels