CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 14, 2013

Aimi Wellness


Bismillah .

Rasanya macam dah lama jari tak meluncur laju atas keyboard ni! Yahh updat ada, tapi update kata-kata semangat dan nasihat untuk diri sendiri, kalau ada orang baca tu Alhamdulillah la, semoga semangat tu diserap jugak :)


Memang sekarang Aimi student lagi, Aimi busy. Ada kelas sampai petang, layan order. Dalam kelas pun Aimi layan order. Asainment, nak packing, nak postage. Balik kelas petang lari pegi bilik dulu. Ambil barang, pegi pulak tempat motor nak ke pejabat pos untuk postage. 

Malam dengan esainment, siapkan tugasan ProjekAkhir. Allah.

Rehat?


Nooo, bukan tak rehat. Tapi penat. Hehe. But i don't caree at all. 

Untung yang dijana bukan Aimi berjoli. Sama sekali tak. Aimi korbankan banyak keinginan Aimi. Kalau tengok kawan-kawan pakai shawl cantik, skirt labuh long-maxi dress bagai. Aimi tak kisah. Lagipun buat apa. Aimi banyak dengan motor , kalau pakai baju baju, skirt labuh segala kantoi keayuan.

Dalam rezeki kita ada hak orang lain. Simpanan Aimi adalah sikit termasuk duit nak rolling restok barang. Huhu. Rasa bersyukur, tak percaya dan memang lain  kehidupan dulu dan sekarang. Cuma mungkin yang sama adalah Aimi masih Aimi. Masih belum yakin nak keluarkan duit sewenang-wenangnya untuk berbelanja. Itu yang pasti.

Sampai lepas tanggungjawab dengan keluarga, duit untung tu bukan untuk berjoli lagi. Lagi. Tapi satu impian. Aimi pernah cakap dalam blog ni tapi takmo cakap lagi, banyak kali sebut. Tak best. Biar Aimi usaha untuk tu..


Allah, mudahkan.


Apa pun, dalam rezeki Aimi ada bahagian Mak dan Abah. Aimi nak pegang tu. 
Masa depan.

:)




Berdaftar.
AIMI WELLNESS
PG0316830-H


Aimi dah angankan macam-macam dengan Aimi Wellness ni, sekarang dah busy. Habis jer diploma Aimi akan fokus full-time kay. Aimi punya kuat berangan sampai cakap nanti Aimi kahwin, Aimi nak suami Aimi tolong uruskan juga. 



Tapi 




Tapi


Your money is my moneyy, my moneyy is my moneyy. Ahah. Deal?


Just nak dia support, bagi sokongan juga. Wiwit!




Nak share lagi, kalau yang foloe rapat-rapat mesti pernah baca ni Aimi letak :
sabda Rasulullah S.A.W.:
Maksudnya : " Sembilan persepuluh sumber rezeki boleh diperolehi melalui perniagaan". (Riwayat Termizi)



Ni blogshop Aimi, siapa yang baca sampai bawah harus shoppink kay.

http://viaimi.blogspot.com/

Bakalan tinggal aimiamiza.blogspot berhabuk kejap, i leviu dear bloggie. Selalu bersama blog ni. Tinggal kejap jeh. *cedih*




kay kay Final Project mode activated.!

.Final Project.
.Quantity Surveying.


.shopping bihun.
dah kenapa perut buncit taktau

-,-



0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD