CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 22, 2013

Simply Siti : C Bright

BISMILLAH

Malas nak menaip tapi gagah... Ni nak cerita pasal produk Simply Siti . Nak cantik macam Rozita Che Wan memang tak bolih, nak cantik macam Siti Nurhaliza kena beli produk dia, opsss. Hihihi...

Teng teng teng!



-High Definition (HD)
-Menggunakan teknologi Korea
-Berasaskan tumbuh-tumbuhan

Mula mula Aimi balik ajak Mak nak shopping barang muka, ingat senang kew nak ada kat Penang, haha. Yang Aimi guna sekarang dah habis. Ingat nak tukar sebab yang Aimi guna tu menyebabkan lebihan minyak berbaki dalam muka. Ouhh. Nak beli Loreal sebab hat tu lah yang paling sesuai pun dengan kulit muka. Ingatkan Loreal terpaling terbaik tapiiii.. Lepas Mak suruh Aimi amik Simply Siti, tanggapan tu dah takda..

Mak suruh amik Simply Siti sebab 
HALAL.


TESTIMONI AIMI SENDIRI LEPAS GUNA :

Ehh pic atas tu buka Aimi okay, haha. 

Simply Siti BB Cream.
Ringan, tak rasa macam pakai BB Cream. Hewhew. Harap-harap parut lenyap yah. Nyah kau dari wajahku..

Simply Siti Snow Bright Cleanser
Dua kali Aimi guna pencuci C Bright Simply Siti, rasa dah parut muka dah pudar.

TERIMA KASIH DATO' SITI NURHALIZA !
Sebab membantu dalam kosmetik HALAL.



Papew pun papaiii Loreal. Aimi mahukan yang HALAL. Aimi tatau apa status Loreal nim.. Urm. Trima kasih kerana pernah berjasa.


-
-
-
-


Luaran jaga, dalaman pun harus. Aimi ambil VCO Catalyst dengan ESP Shaklee
Nak baca pasal ESP ada kat sini :


ESP gebukan kulit InsyaaaAllah..



Jom mandi! Ekekek, senonoh sangat. Takda apa apa bedak atas muka, muka dah merah2 mungkin sebab konsisten amalkan supplement, bila dalaman dah lancar dan elok, muka jadi merah merah berseri. Ehh ni perasan ke apa? Betul la tu. Kulit kusam selama ni sebab tak lawas, dalaman tak sihat bagai. Sekarang, Aimi setiap pagi akan ke tandas untuk buang. Nak tau macamna? 
Tanya Aimi. Tanya Aimi.

tinggal parut sikit-sikit dalam proses la neh.

Nyahh kau parut !



Lapar penampar.

Heeee.

Aimi : SMS / WhatsApp 
012-4033922





5 Orang Terkentut:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

Nk tanya, u pakai BB cream n clenser tu, ada date kan kat hujung dia, date tu date manufactured ke date expired ar? Sb i br beli tp dkt date tu tulis Mac 2012, confuse tol...

Fatimah Zahra said...

biasanya tu tarikh buat.jarang jumpa kocmetik yg ada tarikh luput tertulis.jangka hayat biasa utk foundation hanya 6bulan slps dibuka.

zahraa said...

awak tau tak camne nak dapatka c bright 5 cream??sy cari kat watson n gurdian tade..kat simplysiti online pon takde...jemput singgah ke facebook saya ya..

www.facebook.com/kedai.zahraa

Anonymous said...

Slm....sy nk tya ttg ss.cam menarik..so far muka i xdek pape masalah..kulit ok n cerah...cuma sj gatai nk tukar ss...cam menarik je..sy nk tuk set normal...yg maner ek?hopefully uols sudi share....tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD