CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 22, 2013

Simply Siti : C Bright

BISMILLAH

Malas nak menaip tapi gagah... Ni nak cerita pasal produk Simply Siti . Nak cantik macam Rozita Che Wan memang tak bolih, nak cantik macam Siti Nurhaliza kena beli produk dia, opsss. Hihihi...

Teng teng teng!



-High Definition (HD)
-Menggunakan teknologi Korea
-Berasaskan tumbuh-tumbuhan

Mula mula Aimi balik ajak Mak nak shopping barang muka, ingat senang kew nak ada kat Penang, haha. Yang Aimi guna sekarang dah habis. Ingat nak tukar sebab yang Aimi guna tu menyebabkan lebihan minyak berbaki dalam muka. Ouhh. Nak beli Loreal sebab hat tu lah yang paling sesuai pun dengan kulit muka. Ingatkan Loreal terpaling terbaik tapiiii.. Lepas Mak suruh Aimi amik Simply Siti, tanggapan tu dah takda..

Mak suruh amik Simply Siti sebab 
HALAL.


TESTIMONI AIMI SENDIRI LEPAS GUNA :

Ehh pic atas tu buka Aimi okay, haha. 

Simply Siti BB Cream.
Ringan, tak rasa macam pakai BB Cream. Hewhew. Harap-harap parut lenyap yah. Nyah kau dari wajahku..

Simply Siti Snow Bright Cleanser
Dua kali Aimi guna pencuci C Bright Simply Siti, rasa dah parut muka dah pudar.

TERIMA KASIH DATO' SITI NURHALIZA !
Sebab membantu dalam kosmetik HALAL.



Papew pun papaiii Loreal. Aimi mahukan yang HALAL. Aimi tatau apa status Loreal nim.. Urm. Trima kasih kerana pernah berjasa.


-
-
-
-


Luaran jaga, dalaman pun harus. Aimi ambil VCO Catalyst dengan ESP Shaklee
Nak baca pasal ESP ada kat sini :


ESP gebukan kulit InsyaaaAllah..



Jom mandi! Ekekek, senonoh sangat. Takda apa apa bedak atas muka, muka dah merah2 mungkin sebab konsisten amalkan supplement, bila dalaman dah lancar dan elok, muka jadi merah merah berseri. Ehh ni perasan ke apa? Betul la tu. Kulit kusam selama ni sebab tak lawas, dalaman tak sihat bagai. Sekarang, Aimi setiap pagi akan ke tandas untuk buang. Nak tau macamna? 
Tanya Aimi. Tanya Aimi.

tinggal parut sikit-sikit dalam proses la neh.

Nyahh kau parut !



Lapar penampar.

Heeee.

Aimi : SMS / WhatsApp 
012-4033922





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels