CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 18, 2014

get busy

bismillah.

iluviu my dear blog, this is not abt diary. this abt what i will leave soon.

aku dah dapat kesan punca aku jarang berblogging macam dulu.
ini semua salah twitter, dulu, masa takda smartphone, aku akan karang satu draft bila ada sesuatu yang nak diblogkan, yang terlintas dalam kepala simpan kat dalam draft phone yang tak smart tu. bila dah ada smartphone terus tweet, dah takda draft macam dulu-dulu. To make things last forever, you'd have to blog about them because tweets sink faster than blogposts. Rasa macam nak deaktif twitter sebab twitter punca aku abaikan blog tapi sayang. ehe.


bercerita pulak pasal harini,
harini letih, hati pun rasa macam givap. tapi takpa, hati nak rehat dan esok dia akan mula kembali bekerja.



 ini mungkin sebab beberapa kesukaran yang aku hadapi  sejak kebelakangan ni, bila nak dapatkan sesuatu rasa susah sangat but nevermind. lagi susah lagi aku geram. dan aku akan betul-betul dapatkan sebab biasanya selalu terjadi kesukaran ni, di penghujung cerita akan ada suatu kepuasan dan ganjaran. kerap terjadi. :)

For indeed, with hardship will be ease. Indeed, with hardship [will be] ease. 
94:5-6

i learn to be patient, it will help me in my grave, i dun noe for how long i'll be there.





hai Syafiq Hafiz, huduh perangai, bagi kawan sentap. haha




kadang, aku menulis bukan untuk orang lain baca tapi aku sangat hargai kawan-kawan yang minta update, yang hantar mesej tru fb. baca post lama pulak malu sensorang, sakai. kasai. rasa macam nak tutup blog. blergh.



kertas itu telah lama kosong, dan mungkin tinta penaku pun telah lama mengering. tak ada kata yang mampu kutulis, kerana semua rasa yang semakin hari semakin menipis, kini telah habis.



sebab rindulah aku jengah sini dan aku akan teruskan rasa rindu ni, eee jiwang, geli.



sorry now it's 1.26 am. try the further chapter, 
tomorrow will be extremely busy.



0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD