CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 26, 2014

cerita raya 2013


.bismillah ;

.hey

i got nothing to talk to tapi nak jugak menulis lepas godek-godek folder lama , banyak ja gambar yang boleh dibuat caption macam karangan , tapi aimi pilih gambar masa 1st Aidilfitri 2013 ;)



.so this is me .balik sembahyang raya ,patutlah  ada sorang  mamat ni ushar pelik ,mungkin dia heran kenapa teruk sangat awning tudung aimi terpleot sedangkan ini first day raya .tudung adik aimi kot ,tu pun depa dah tak mau pakai .masa tu aimi kat kubur .kubur tok .setiap kali raya ,takmau raya ,nak puasa ja ,boleh macam tu? baju raya pun takmau ada ,ini baju kuliah ,pakai masa raya .tatahu kenapa baju raya is nothin for me .hari raya tapi apa-apa aja .mungkin sebab dah dewasa? .perempuan mesti nak lawa lawa ,perempuan kena kemas-kemas ,jangan sememeh macam aimi .ada macam saya tak? this is not good okay



 .yang menyibuk tu aimi nadirah .iftaruddin kat rumah tok wan .Kepala Batas ,Penang .26th ramadhan 2013 is am not mistaken ,yang pasti masa ni ramadhan dah nak tinggalkan saya .setahun selepas itu baru upload gambar

.takdaa la karangan sangat post ni ,makin dewasa makin takda apa nak cerita ,makin takda rasa



guesss what?

ramadhan is around the corner! *nangis 
.mashaAllah
.donchu feel excited?


.yang masih berhutang tuh paham-paham lah kan ,hewhew

62 days to go



0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD