CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 20, 2014

ini baru betul-betul terowbek


bismillah ;


godek godek lappy ,terserempak dengan gambar-gambar zaman diploma .acewah padahal tak sambung degree pun ,haha

rindunya my roomate ,ya Allah

=')
.kadang dia tengok tempat aimi serabut sangat ,dia yang kemaskan meja .terobek hatiku mengingati segala kebaikannya ,hewhew .tapi gambar hat bawah ni kitew kemas sendiri

.sebelum

.setengah

.selepas


=P


.
.




.rindunya .lama jugak mengadap lappy ni sebab sambil cari gambar masa projek akhir ..gambar tempat tidur dengan drawing .tak jumpa .tak berapa nak ingat sangat macam mana kelam kabut kejar masa time tu dengan nak final, present projek sampai tak tidur atas katil sebab katil semak sangat ,haha .tidur sebelah drawing kat bawah .



.tak sedar dah pukul 4 pagi

T___T

#throwback


0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD