CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 6, 2014

selamat tinggal facebook


bismillah

"improve your secret and private life and Allah will improve your public and social life. make matters well betwen you and Allah and Allah will make matters well between you and people. work for the Hereafter, and Allah will be enough for you and your worldy corncerns.


selamat tinggal fesbuk, baru nak ucap, padahal dah lama aku berhenti update. ingat lagi zaman dulu, dalam sehari mesti kena ada status, paling kurang kena ada satu status, kejar apa entah.

sini blog, aku tulis blog pun aku rasa macam aku tulis pastu aku yang baca sendiri, tulis bodo bodo pun takpa, haha. kekadang kat blog aku bahasakan diri 'Aimi', update lain bahasakan diri 'aku' pulak, suka hati hang lah aimi. berapa hari tak cukup tidur ni, sekarang dah nak masuk subuh. bila tak tidur macamni, keesokan hari mesti rasa nak pengsan kan. ketahuilah anda bahawa letih guna otak dan letih guna tenaga ternyata dua letih yang berbeza. dapat job lagi, alhamdulillah. ini bukan pasal untung tapi ini rezeki untuk sumbangkan sesuatu. :)



hey Achap, macam mana lah hang tergerak nak ajak aku,
benda benda tak senonoh pandailah aku mengarang


.banyak job datang tapi tak semua boleh buat serentak, terpaksa tinggalkan kerja untuk fokus apa yang saya pilih. #setiabook dan _______ tettttt, susah ni, moga dipermudahkan :)


"selama ni memang susah dah, why not susah teruk teruk sebelum capai kesenangan, jalan terus!"
-pesan sifu




0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD