CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 13, 2014

kawan baik aku nangis sebab aku, heyyyy apa lagi yang laki nak????


bismillah

.kemain emo tajuk aku, jap. macam ada yang tak kena dengan tajuk. laki? hidup bergelumang dengan laki, kahkahkah. erk macam pelik pulak bunyik.

.aku tengah serabut nak siapkan manuskrip beberapa hari ja nak kena submit, otak aku kosong sebab aku dah lama gak la tak membaca sibuk lepak kat kedai mamak. tengah "brainstorming" dapat whatsApp dari kawan baik yang aku sayang yang mana namanya aku sebut di hujung sejadah, dapat bayangkan tak macam mana sayangkan orang tu kalau namanya di sebut di hujung sejadah? aku ingin bersahabat dengannya hingga di sana.


*Rogayah dan Meon bukan nama sebenar.

---------------------------------

Rogayah : Aimi aimi aimi

Aku : yaaa

Rogayah : Nk taw citw sedih x...

Aku : .APA?

Rogayah : Meon suka hg.bkn aku. Tahniah Aimi

Aku : apakebendanya semua ni. Aku takda contax dia

Rogayah : Ok itu ja.bye tapi dari dulu dia suka hg. Aku baru taw

Aku : tu dulu la

Rogayah : kesian dia, sebab terpaksa bercinta dengan  aku dulu sedangkan dia suka hang.

Aku : dia gitau apa kat hang ni?

Rogayah : dia bgtau hg cantik. So hg mmg dah taw la dia suka hang. Aku ingat hg xtaw lagi huhu

Aku : Ang lawa lagi, aku tau dia suka aku, pastu ampa kawan. Aku pun buat taktau jelaaa. Ampa makin rapat, aku suka perapi ang dulu2, aku sayang ang tapi ang asyik pay attention kat dia ja, meluat aku!

Rogayah : sorry sbb aku xtaw lak dia suka kat hg, kalau aku tau, xdak nya aku nak kawan dengan dia.

Aku : eh, aku takda perasaan pun kat dia

Rogayah : Aku baru taw,  nak tau punca kami break sebab apa?

Aku : nak

Rogayah : Sbb aku bkak fb dy tgk dy stalk hg ja.. smua tntg hg.so xdk mkna la kn klu aku still troskn prhubungan kmi.. so aku mntk ptus.. bru2 ni Meon msj aku blik.aki mntk dy tros terang n dy mgaku mmg dy stalk hg.aku tny la sbb apa dy selamber ja ckp sbb hg cntik.sje suka2 cuci mata .. klau hg jd aku apa hg nk buat? ?? Aku dh benggong sgt2 skrg..hg kwn baik aku.Meon lak seseorg yg aku prnh syg sgt2. Aku perlukan pendapat, aku dh blur

Aku : ya Rabbi sampai macam tu mamat nl. camna leh detect? Ang jangan nangis k

Rogayah : aku dah puas nangis. Dh puas mendrita. Aku cuma nak pendapat dari hg ja

Aku : kawan baik aku nangis sebab aku... what is this feelink

Rogayah : Aku hrp sgt org yang Meon suka bukan kawan aku...tpi...len jd... pelik cinta ni

Aku : ang syg dia g tak? kalu sayang pun mesti ang rasa nak tumbuk muka aku lepasni

Rogayah : Bkn slh hg pn...knp nak tumbuk hg...tpu la klu aku x sakit hati... Aku sayang dua2.. Aku syg hg, dia pun aku syg... so aku  pun tak tau apa aku kna buat.. kan bagos kalau aku blh ignore ja perasaan aku tu,,,sng ..x menyusahkan org len

Aku : kalu putuskan, masih sayang, take yur time laaah

Rogayah : ??

Aku : fikir dulu sebelum buat keputusan, jangan risau aku mang takda perasaan at dia tapi aku paham hati ang dah dicalar

Rogayah : Mmg hg xdk perasaan. Tpi dia ada perasaan kat hg. Xpala hg bkn fhm apa aku rasa.. sorry bye

Aku : hurm. sorry. aku minta maaf. Tidur la, nangis puas2 harap ang lega



---------------------------------------------


Meon ni seingat aimi, dia pernah ekori aimi nak beli kasut lepas balik dari tuisyen 2008, tak sangka sampai sekarang dia stalk. dah 6 tahun berlalu...


.idk, banyak sad story today.

.lepastu Rogayah dah tak eply whatsApp aimi, whatsApp group dia eply jer , huhuhuhuhuhu .hilang marka aimi tak kisah. hilang kawan yang disebut di hujung sejadah, itu perit.

;'(

.nvm , let she takes her time

.astaghfirullah
.sorry my dear, ai leviyu for sure





0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD