CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 27, 2014

selamat hari guru #2014


.bismillah ;

aimi : haniii, kami mimpi ampa haritu

hani : Hehe, Aimi Ai mimpi apa ? Rindu lah tuuuu

aimi : ,mimpi kita dua main sukan sesama, rabat bukit, hahaha, kat SMKM, macam bestfriend lah

hani : Hehehe, Bila kita dk rabat bukit aimi, bukit mana ni ? bukit kat padang ka bukit kat aspura ? Ohhh, pandai aimi, mimpi rabat bukit aspura lah ni. Hehehe. Aimi praktikal kat penang kan la ni ? dah jumpa rumah sewa haritu ?

aimi : .bukit kat padang lah, buat pa intai Aspura , haha .mimpi waktu dhuha, kami tidur lepas subuh, pfffft. nope, kami tak jadi keja tu, ada job lain

hani :Hehehe, mana nak tau mimpi pi intai aspura ka, ingat time kat padang ingat everytime masuk lompat tinggi dgn lompat jauh mesti neves setiap kali tengok aimi sebab terror sangat, time lari pun antara best moment gak. wehhh lama dah tinggai sekolah

aimi : sirius rindo sangat melompat,

hani : Hehe, suka sangat lompat tinggi, pi lompat belakang rumah,  hehe aimi dapat keja katna ?

aimi : ,sirius, boleh tak kalau time ada sukan, nak p tumpang lompat sat, hahaha, erm, kami pm ampa job tu

hani : Hehe, dah ada kat sana pi jelah time hari sukan, mintak tumpang lompat. hehee:P. erm. okay
here



.hari yang aimi nak pi sekolah, aimi terbaca status Izzati, dia mimpi pi ambik slip SPM kat sekolah, pakat mimpi sekolah semua, rindu sangat kot. huhu



*melawat sekolah
27 May 2014

Cikgu Fadhil : "hang yang lompat tinggi tu kan? awat hang jadi macam ni?"

aaimi tak pasti ayat "jadi macam ni tu apa yang Cikgu Fadhil maksudkan huhu, mungkin aimi lebih kurus berbanding 5 tahun yang lalu

.Cikgu Fadhil tak mengajar aimi pun masa sekolah dulu, dia kenal aimi sebab 2 perkara ni ja

  1. lompat tinggi
  2. budak yang patah tangan masa nak SPM

hahaha, bapak buas masa sekolah dulu, masa aimi kat hospital pun kawan-kawan kelas bagitau Cikgu Fadhil selalu mai 5ik tanya aimi dah masuk kelas ka tidak, yep masa  tu orang akan tertanya-tanya macam na aimi nak buat SPM sedangkan tangan yang menulis patah, okay tu cerita lama.

;)

.masa Cikgu Rani nampak Aimi dengan Tiqah kat sekolah, dia cakap ingatkan nak hantar kad jemputan kahwin, Allah... nak kawin dengan sapani? bakal suami unknown. kahkahkah. ada suami ka takdak ka, wallahualam.


.mai sekolah dengan baju asrama masa form 1, legend tau
guess what? 

.aimi nampak kelibat sorang budak namanya Aimi Amiza sedang berlari-lari kat kawasan tu beberapa tahun yang lalu.

;)


.ada yang dah anak sorang.
,itew belum kawin, wehehe.




.Shafawati anak Cikgu Shaharizan, haha
.dia dari zaman sekolah panggil aimi
"budak takda feeling"

hey gal, hope to see you again, thanks ;)




.kami, 5 tahun yang lalu 


.kami, 2014


-
-
-
-


.selamat hari guru
.back 2 school

.rindu zaman tuuu yang dulu, Dia saja yang tahu rindunya


papaiiii,

adioSss

;)

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD