CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, July 9, 2016

Just Engaged


Salam. 

 I'm having formally agreed to marry with the man i choose to spend my life with.

:)




Post ni dah lama dalam draft, baru nak publish. Actually takmau skip post sebab nak update raya. T_T

Seriousley tak ready jadi isteri orang dan tak percaya dah bertunang! Tapi urusan jodoh pertemuan dan ajal kan, tak siapa tahu dan sangka. Banyak benda yang aku ralat sebenarnya terutamanya kematian seorang rakan sekerja aku, Kamarul. Malam tu elok sembang, waktu sahur dapat berita dia kemalangan dan pergi bertemu Ilahi. Dan itulah antara perkara paling sedih, tak tahu pun Allah nak jemput dia, kalau tau nak sangat minta maaf sebab memanjang usik & buat dia sakit hati, sekarang dia kat alam lain manakan boleh ku pohon maaf. 

*mata masuk habuk. Eh apa sedih-sedih ni, ni post tentang pertunangan aku. 

Begitu juga dengan urusan jodoh, harini sayang esok benci, harini benci esok sayang. Kelmarin solo, harini dah bertunang. Mesti susah jugak nak percaya suatu hari nanti Aimi isteri orang. Bila Aimi dah mula mendewasa. :')

Mujur bertunang sahaja so dalam tempoh pegang title tunang orang dah boleh praktis memasak, bangun awal dan sebagainya. Haha.

I think he is the best man I choose to spend my life with, may Allah ease our journey.

.you.

The chosen one.

just engaged
27-05-2016

Aimi, to the next level.


Dress by: Fuzana Mokhtaza.
Photo by: TheLeiora



0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD