CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 24, 2016

Dua.


Salam.


Nak habaq yang sebenarnya...
Lubang hidung saya ada dua kesemuanya...
*klik untuk tumbesaran lubang hidung yang lebih dahsyat.
#terfujilah


Sebenarnya banyak sangat topik nak update tapi takut jadi penyalahgunaan masa sebab Aimi sejenis manusia yang tak reti uruskan masa dan sejenis kakak yang tak pandai mengemas, bilik takkan makin kemas melainkan makin bersepah seperti tongkang pecah. :P

Ingat dulu lagi masa nak balik asrama, ambil semua baju nak letak kat sebelah, Mak yang masuk dan susunkan dalam bagasi. Sampai besar tak pandai mengemas. Sia-sia tak jadi perempuan? Saya harap tidak. Ni katanya tak update blog sebab takmau masa terbuang banyak tapi sebenarnya tak update blog pun, masa terbuang sia-sia kat aktiviti melagha yang lain. Erm, apa pun tak boleh. Hehehe. Sisi gelap Aimi.

Well semoga kita semua dalam keadaan kesihatan dan iman yang baik... Dah lewat ni, nak tidur. Wassalam..

;)







1 Orang Terkentut:

Anonymous said...

wew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD