CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 14, 2017

MelaCEP Plus+ (rawat kulit berjeragat)

MASALAH KULIT JERAGAT
Aduh JERAGAT
.
Mana tidak nya.. warna nya gelap.. dah la gelap dia patch2 pulak.. lepas tu blh pulak dia beranak pinak. Dah beranak pinak dia kadang2 terasa timbul pulak....
Apa yang kita kena tau dan penting untuk tahu adalah..
a) Jeragat terjadi sebab:
       - tersalah guna product.
       - tidak menjaga atau memberi perlindungan
         Kepada kulit
       - faktor usia
       - faktor kehamilan, gaya hidup, hormone
b) Jeragat TIDAK BOLEH di hilangkan..  di ulang...Jeragat tak akan blh di hilangkan. Tetapi jeragat boleh di pudarkan warna nya sehingga kita nampak ianya seperti tiada
.
Habis tu mcmana nak buat? Akak nak pudarkan jeragat ni... Blh ke?
.




Mesti la blh... Dengan menggunakan MELACEP ULTIMATE SERUM ini Secara tak langsung dpt membantu utk mencerahkan warna jeragat Dan dpt membantu mengecilkan melanocytes drpd Terus tumbuh Dan membiak..
.
Nak try Dan tgk.. nak rasa.. blh je.. kita set appnt kita Cuba.. Dan shida akan bg free consultation utk kulit anda Dan apa yg terbaik utk anda...


Mary Kay Beauty Consultant
AIMI
012 - 4033922

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD

Labels