CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 3, 2018

Masker Arang - Mary Kay


#Rensta #Repost: @dalybeauty via @renstapp ···
“ Masking with my baby @bidstagram ✨ loving the deep cleansing charcoal mask "clearproof" by @marykaycanada ✨ we both love how clean our skin felt, & how some little breakouts were stopped in their tracks ✨ great for all skin types ✨ #charcoalmask #masking #claymask #marykaycanada #clearproof #acnemask #deepcleanse #beautysecrets #glowingskin #babygirl #arentwecute ”
Menikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof Acne System. Masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks 
ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah. 


SAINS DI SEBALIK PRODUK:

1. Arang Aktif: Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai 
lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit 
rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. 

2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit: Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor–faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. 

3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapat menambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. 
Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit. 

ARAHAN APLIKASI:
 Guna masker 2 atau 3 kali setiap minggu selepas langkah membersih muka. Sapu secara rata pada kulit yang bersih. 
Tinggalkannya selama 10 sehingga 20 minit. Cuci dengan air, dan lap muka. 

Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask adalah suplemen hebat bagi Clear Proof Acne System. 

Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmarykay0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels