CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, March 31, 2018

Translucent Loose Powder - Mary Kay



Awak sukaaa glowing & flawless? This is the best finishing powder #marykaycrazy pernah pakai! Dan! Salah satu item bestseller dalam Mary Kay!  πŸ’• Besttt boleh kawal minyak pada wajah! 😍
.
✨Magic Loose Powder .
Glowing immediately after apply dkt muka selepas pakai foundation 😍
Bedak Magic!!!!
(Mary Kay Translucent Loose Powder).
.
Sebab ape magic?????? πŸ€“πŸ€“πŸ€“.
.
Jangan terkjut tengok bedak ni warna putih ....hihi.. πŸ‘‰πŸ» TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜ Sebab apa tau, sebab awau tak perlu pening² kepala nak matching kan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit πŸ˜„.
.
Kalau awak ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent powder ni sebab confirm colour ngam πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Tak kira la awak gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit! 😍😍😍 Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ada dalam handbag tau πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜ .
.
Selain itu , translucent powder ni pun sangat ringan & oily control jugak tau.. Mempunyai sheer effect juga , bila sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.
.
JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI....😍.
.
Whatsapp Aimi πŸ’Œ 012-4033922
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam 
#marykayproduct #marykaymysgmarykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #marykayproducts #skincare #skincareroutine #skincarereview #translucentloosepowder #marykaytranslucentloosepowder #loosepowder

0 Orang Terkentut:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels