CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 19, 2017

clear proof acne system - Mary Kay Malaysia






Mengapa awak perlu clearproof? Clearproof acne system diformulasi sesuai kulit sensitif dan radang untuk lebih sihat, dan dalam clear proof ada Canadian Willowherb..
Mahu tahu lebih banyak keajaiban bahan tersebut? Cek info dibawah ya :

πŸ’ž Canadian Willowherb merupakan tumbuhan perdu berbunga yang biasa tumbuh di daerah subarctic, merupakan sebutan umum untuk tumbuhan Epilobium Angustifolium.

πŸ’ž Sejak zaman dahulu, penduduk asli Amerika telah menggunakan ekstrak cair dari Canadian Willowherb yang diambil dari bunga, daun dan batangnya untuk berbagai aplikasi seperti menenangkan radang kulit.

πŸ’ž Canadian Willowherb, sangat dikenal sebagai anti oksidan, anti mikroba, anti virus, anti iritasi dan anti inflamasi, serta sebagai analgesik alami sehingga bagus digunakan sebagai bahan cream untuk menyembuhkan jerawat.

πŸ’ž Para ilmuwan membuktikan bahwa Canadian Willowherb bisa mengurang jerawat karena bakteria sampai 99.9% dalam waktu 2 jam. ¹ . Inilah yang membuat Cream Acne Szava boleh membuat jerawatmu segera sembuh, kering dan berkurang peradangannya bahkan untuk sekali pemakaian di malam hari saja.

Mahu wajah bersih daripada jerawat? Tunggu apa lagi? 
Jangan biar jerawat tinggal bekas, buruk nanti!

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#sunprotector
#sunprotectormarykay
#cccream
#marykaycccream
#botanicalevo
#botanicaleffectsevo
#ctpmk
#revealingradiance 
#revealingradiancefacialpeel 
#facialpeel 
#facialpeels
#melacepplusmarykay 
#melacep
#skincaregoals
#ClearProofSkincare 
#clearproofacnesystem

Sunday, November 12, 2017

VCO for Ekzema



Anak anda ada ekzema? 
Sebagai ibu dan bapa mesti anda risau bukan? Yelah anak masih kecil, segala jenis cream dah sapu.. smasih tak berhasil :(. Risau dengan eczema, risau dgn krim kimia yg disapukan ke kulit baby :(

Apa itu ekzema?
Ekzema bermakna penghalang kulit tidak berfungsi sebaik yang sepatutnya. Ini boleh membuatkan kulit bayi anda lebih senang diserang infeksi dan alergi yang boleh membuat keadaan lebih teruk.

Apa yang menyebabkan ekzema?
Radang ekzema boleh berlaku jika ada iritasi kulit yang disebabkan oleh kimia, seperti bahan pencuci dalam mandian buih, syampu, serbuk cuci dan pelembut fabrik. Ini diberi nama ekzema sentuhan iaitu mendapat alergi kerana kulit terdedah dgn bahan2 tadi. Kanak-kanak yang menghidapi ekzema atopik boleh mendapat ekzema sentuhan juga, jadi kedua-duanya boleh menyerang serentak.
Ada juga yang mengatakan ekzema berpunca dari susu yang diminum oleh bayi. Masalah ruam tetap akan berlaku sama ada bayi minum susu secara campuran iaitu susu ibu dan susu formula ataupun menyusu badan. Ini kerana berkemungkinan bayi terbabit mengalami alahan kepada susu formula yang diambil juga daripada pemakanan si ibu.

Tahukah anda?
Ekzema amat sulit dihindari kerana bayi akan menggaru dan menyebabkan infeksi hingga boleh mengganggu tidurnya! kasihan anak kita :( ada kanak2 yang sudah sampai keperingkat serius sehingga memerlukan pembedahan kulit.

Kini, melalui pelbagai kajian dan dapatan dari seluruh dunia akhirnya kita menemukan Virgin Coconut Oil yg mempunyai seribu satu khasiat utk dalaman dan luaran tubuh manusia.. bukan sahaja mereka yg muda belia, malah dari seawal baby sehingga menginjak ke usia warga emas juga boleh menggunakannya.

Dengan 100% sumber asli tanpa sebarang bahan tiruan Treenea lahir dengan produk minyak kelapa dara VCO yang lebih tinggi antioksidan.VCO ini telah terbukti membantu anak2 kecil ini bagi mengatasi masalah ruam dan ekzema..

Bagaimana caranya?
Ambil vco liquid Catalyst, titiskan sedikit dalam susu baby.. 3 titik dah cukup.. sehari sekali.. kemudian baki minyak tadi di sapu pada kulit baby. In shaa Allah.. kulit dan alergi ruam tersebut akan semakin pulih. Hasilnya kulit yg semakin cantik dan semakin kuat 'rintangan' terhadap virus, kuman, kulat, alergi dan sebagainya.
Semoga anak kalian cepat sembuh :)



Untuk menempah VCO
whatsapp Aimi

012-4033922


.

Saturday, October 28, 2017

I'll kill my darling


...

KILL YOUR DARLING

Dalam penulisan, sering terjadi sesuatu frasa yang kita anggap paling indah, bernas dan hebat sebenarnya tidak sebegitu dalam realitinya.

Walaupun selalu diingatkan supaya kita melakukan “self editing” tetapi frasa yang kononnya sangat indah itu tidak akan kita buang. Munasabahkan kita membuang sesuatu yang kita sayang?

Justeru, kita perlukan orang lain menyunting tulisan kita. Dan hanya pada ketika itu sahaja frasa “kesayangan” kita dipotong atau diperbaiki.

Kill your darling, itu istilah yang selalu digunakan dalam bidang penulisan. Hasilnya, hasil tulisan kita akan menjadi lebih baik, bernas dan tepat.

Teman, kekadang kehidupan seperti itu juga. Sentiasa ada individu, sikap, pendirian atau pandangan hidup yang kita anggap benar tetapi hakikatnya tidak.

Walaupun kita cuba bermuhasabah, ia tidak akan kelihatan juga sebab ia sudah terlalu dekat dengan diri kita.

Cuba dekatkan sedekat-dekatnya tapak tangan kita ke mata sendiri. Semakin dekat, semakin kecil radius penglihatan kita dan ia menjadi semakin kabur.

Maka begitulah sikap, pandangan dan individu yang terlalu hampir dengan kita... kekadang sudah terlalu hampir hingga kita menjadi “buta” untuk melihatnya.

Boleh jadi dia seorang teman yang rapat. Tetapi dia hakikatnya dia adalah musuh mu yang ketat. Tetapi oleh sebab terlalu sayang, onarnya kabur di mata kita.

Mungkin kerana pandainya dia melayani perasaan dan impian kita, lalu kita letakkan seluruh kepercayaan, padahal dia sedang bersiap sedia mengkhianati kita.

Mungkin ia sebuah buku, yang kita kelek ke sana ke mari. Kita baca berulang kali, lalu pengarangnya kita sanjung dan junjung. Namun hakikatnya, buku itu jauh dari hidayah, tersasar dari taufik Allah.

Sedangkan bertahun-tahun kita sudah berhujah, membuat keputusan dan bertindak atas suluhan buku yang kabur itu.

Mungkin juga dia sebuah organisasi atau syarikat yang kita anggap payung dan pelindung, tetapi sebenarnya ia adalah penyekat karier dan kerjaya kita untuk pergi lebih jauh.

Kita sangkakan ia pelindung dari hujan dan mentari, tetapi rupa-rupanya tidak... ia adalah hijab fikiran dan minda kita untuk melihat horizon peluang dan ruang yang lebih luas dan dalam.

Ah, boleh jadi ia satu amalan, yang kita anggap sangat menyelamatkan. Mungkin juga satu gelar kesolehan, “status ibadah” atau status sosial yang begitu menenteramkan, melegakan, namun tanpa disedari itulah terowong bagi ujub, riyak dan sum’ah mencelah.

Rasa baik, tenteram dan aman yang “dihadiahkan” oleh amal dan gelar itu rupa-rupanya membawa kita ke daerah “rasa tidak atau kurang berdosa” – satu jurang yang paling ditakuti oleh para solihin dan mukminin.

Cari-carilah di mana kecintaan mu yang mungkin membutakan mata hati mu. Belajar dari kesah Nabi Ibrahim AS yang diperintahkan menyembelih kecintaannya Nabi Ismail AS – seorang anak yang soleh, taat dan setia manakan mungkin menjadi hijab cintanya kepada yang Esa?

Namun, Allah menguji Nabi Ibrahim AS, agar mengutamakan cinta Allah daripada yang lain. Siapa sangka Ibrahim yang pernah tega “menyembelih” kebencian pada wajah ratusan berhala, kemudian di perintahkan menyembelih “kecintaan” di wajah anaknya sendiri?

Teman, aku seperti kamu. Kerap dibutakan oleh cinta. Siapakah “Ismail-Ismail” dalam hidup kita? Carilah semua itu di sebalik pendirian, prinsip, gelaran, jawatan, amal, isteri, teman dan segala yang menjadi kesayangan mu.

“Sunting” tulisan hidup mu dengan imbasan dan suluhan doa. Mudah-mudahan Allah akan memberikan kita panduan dan keberanian untuk jadi seperti Ibrahim AS... “Kill your darling” dalam kehidupan!

Sering kita alpa, bahawa yang paling kita cinta itulah kerap menjadi hijab untuk mendapat CINTA. Bukan untuk menimbulkan dikotomi (pertentangan) apalagi dilema) antara cinta manusia dengan cinta Allah... tetapi selalunya begitulah kita teruji.

Lepaskanlah cinta yang kecil untuk mendapat cinta yang lebih besar. Apabila kita mendapat cinta yang besar, cinta yang kecil akan menyerah dengan rela.

Apakah nabi Ibrahim AS kehilangan Ismail yang rela dikorbankannya? Tidak, bila dia “melepaskan” Ismail, Ismail kekal menjadi anak yang dincintainya. Malah dia dikurniakan seekor kibasy yang gemuk sebagai hadiah dan barakah kesediaannya mengorbankan Ismail AS.

Allah mengajar kita supaya “kill your darling” bukan untuk mendera, tetapi begitulah yang dinamakan cinta... sentiasa menagih ujian.

Selepas diuji layaklah seorang hamba mendapat cinta dan CINTA kerana berjaya “mengorbankan” cinta demi CINTA!

(PETIKAN DARI BUKU "DI MANA DIA DI HATI KU")

-Pahrol Mohamad Juoi

Friday, October 20, 2017

Timewise Miracle [Basic Set]


Timewise Miracle [Basic Set] 😍😍😍
.
.
Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dimiliki apabila ingin menjaga wajah .
.
Iaitu cleanser dan moisturizer! pencuci dan pelembap sama-sama penting. Tak boleh tanpa satu sama lain. Mereka bagaikan isi dengan kuku. Malas macam mana pun, kena cuci muka dan pakai pelembap tau! .
.
Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaa Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Kalau dah menua pun, boleh jadi muda balik😍😍 .
.
Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut .
.
Nak cuba? Jom whatsapp Kak Aimi
.
πŸ“ž Aimi 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#timewise #marykayskincare #skincaremalaysia #timewiseskincare #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #kulitcantik #supplemenmalaysia #timewisemiracle #marykayskincare


Saturday, September 16, 2017

Cause am feelin drained.


The time delay in introvert relationships.


Even with the people that I trust and care about, it takes time for me to open up. It can take a lifetime to reveal the depth of who I am. The right people will understand that slowly peeling back the layers of my personality is a privilege.


The poem “Mon Semblable” by Stephen Dunn beautifully expresses the merits of “holding some back”:

Anonymous among strangers
I look for those
with hidden wings,
and for scars
that those who once had wings
can’t hide.
Though I know it’s unfair,
I reveal myself
one mask at a time.
Does this appeal to you,
such slow disclosures,
a lifetime perhaps
of almost knowing one another?
I would hope you, too,
would hold something back




I require periodic alone-time 
in order to function properly.



Skin Consultation - Mary Kay Malaysia



One of my regular customer... Start dengan set treatment, skin makin improve dan cantik... 😍
Dah upgrade kepada Timewise ~ Melacep. Yeayy! πŸ’ƒ Awak cantik, saya happy. πŸ™ˆ 😍 #marykayaimifeedback

Jom order #MaryKay dengan Kak Aimi, nak tanya pasal peluang kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay dan masalah skin awak boleh whatsapp ya? Kak Aimi akan tolong pilihkan dan advise siri mana yang sesuai untuk awak, setiap kulit kita berbeza dan history tak sama. Bukan hentam pakai saja. NO. πŸ™…

Pm for consultation : .
.
πŸ“² 012-4033922 Aimi
πŸ‘‘ Marykay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmarykay
#stokismarykay

Thursday, September 14, 2017

Mint Bliss - Mary Kay



Mint Bliss - Mary Kay.

Awak pernah selalu penat kaki tak?
Seharian berdiri, bekerja ...☺️πŸ€”
.
Lagi-lagi yang bawa kereta especially yg manual car macam bee..aduyaii lenguhnya bila kena hadap jem..😭
.
Mary Kay ada 1 produk khas untuk penjagaan kaki yang khas utk mengatasi masalah kaki lenguh penat ..
.
Ramuan khas yang sangat best dan berkhasiat pada kaki anda..✨✨✨
.
✅Rosemary Leaf Extract 
antioksida yang sangat tinggi untuk pertumbuhan sel kulit yang sihat ,berseri dan lembut. Ia juga membantu membuang radikal bebas pada kulit yang rosak akibat seharian dengan persekitaran.
.
❄️☃️mempunyai soothing agent(agen penyejuk) untuk bagi rasa kulit dia bahagian kaki dan betis nyaman,sejuk ,selesa dan hilang penat kaki awak!!πŸ‘£πŸ˜πŸ’ƒπŸΌ
.
✅Mempunyai bahan dari sumber tumbuhan yang bagi kesan toning pada kaki sekaligus menjadikan kulit nampak anjal dan berseriπŸ‘£✅πŸ’ƒπŸΌ
.
✅mempunyai juga bahan dari sumber tumbuhan dan botani untuk meningkatkan tahap lembapan pada kulit kaki n betis.
.
Sangat best dan sejuk je bila pakai... Jom berspa di rumah saje..
Nak pedicure dah boleh buat di rumah..
Nak berspa kaki pun bole di rumah..
Dengan Mary Kay..penjagaan dari muka hingga ke kaki ..
.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#beautyconsultant #produkkaki #krimkaki #mintblissmarykay #bazaarpaknil #skincare #produkkulit #bazaarmalaysia #produkcerah

Wednesday, September 13, 2017

Deep-Cleansing Charcoal Mask - Mary Kay



Menikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof Acne System. Masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks 
ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah. *SAINS DI SEBALIK PRODUK:* 

1. Arang Aktif: Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai 
lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit 
rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. 

2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit: Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor–faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. 

3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapat menambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. 
Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit. 

*ARAHAN APLIKASI:* Guna masker 2 atau 3 kali setiap minggu selepas langkah membersih muka. Sapu secara rata pada kulit yang bersih. Tinggalkannya selama 10 sehingga 20 minit. Cuci dengan air, dan lap muka. 



Deep cleansing charcoal mask on Forbes. 😱
πŸ‘πŸ‘πŸ‘


#teamMK

Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask adalah suplemen hebat bagi Clear Proof Acne System.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmar

Clear Proof Acne System - Mary Kay



🌻 NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌻
.
Okay jom tgk apa yang best dengan skincare baru Mary Kay nii ☛
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul
✔kawal minyak kat muka kita
.
🌺 Gel Pembersih :
☛ Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam
.
🌺 Deep Cleansing Charcoal Mask :
☛ Masker arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam
.
🌺 Toner Control Blemish :
☛ Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori.
.
🌺 Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat :
☛ Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
🌺 Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori :
☛ Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
🌺 Pelembap tanpa minyak :
☛ Menambah semula kelembapan
☛ Menyediakan penghidratan yang seimbang
☛ Menenangkan Kulit daripada iritasi
.
Ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Mary Kay Clearproof Acne System ? ?

Sebarang Pertanyaan Boleh PM, Saya Sedia Membantu anda untuk Mensihatkan & Mencantikkan Kulit Wajah Anda 😘

πŸ“² 012-4033922 | Aimi, MKBC

CC Cream - Mary Kay



CC CREAM MARYKAY YANG SANGAT BEST!

Anatara kelebihan CC Cream ni:

1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage),
2. CC Cream ada SPF15,
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit,
5. CC Cream ada 4 shades shj
6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish.

Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘
.
.
Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmarykay
#stokismarykay

Monday, September 11, 2017

Skinvigorate Cleansing Brush - Mary Kay



Skinvigorate Cleansing Brush
.
Wajib dimiliki semua kerana kelebihannya yang sgt berbaloi tau!
.
Skinvigorate ni: 
1. Menanggalkan kotoran dan mekap 85% lebih bersih dari menggunakan jari jemari anda.

2. Urutan 400 putaran seminit bukan saja membantu menanggalkan sel kulit mati di wajah tetapi juga memberi urutan pada wajah.

3. Ia sangat kecil, ringan, hanya menggunakan 2 bateri AA dan kalis air. Bulu berusnya juga sangat halus dan lembut. Dan kehalusan bulu berusnya membolehkan pori-pori dibersihkan dan hasilnya, regimen penjagaan wajah seterusnya mudah meresap ke dalam kulit dan dapat memberi kesan yang maksimum. Wajah akan kelihatan lebih bersih, sihat dan berseri.

4. Menjimatkan penggunaan pencuci wajah anda. Dan skinvigorate sesuai digunakan walau dengan pencuci jenama apa sekalipun.

5. Lengkap dengan 2 bateri AA dan 2 berus yang boleh bertahan sehingga 6 bulan. Berusnya boleh dibeli secara berasingan selepas 6 bulan dan paling penting, ada jaminan kepuasan pelanggan selama 30 hari.



Dengan skinvigorate cleansing brush, anda berpeluang mencuci wajah seperti di spa. Bila-bila masa dan dimana mana. Ready stok kat Kak Aimi tau! 😍😍😍 
.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#skinvigorate
#skinvigoratebrush

Timewise Moisture Renewing Softener - Mary Kay



Moisture Renewing softener timewise yang paling saya suka!!! .
.
Bila pakai kulit terasa sangat fresh, kulit jadi lembut macam span. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„..Yang penting softener ni takda alchohol ye....πŸ˜‰πŸ˜‰..dan ia juga bertindak sebagai supplement kulit kepada regimen skincare kita .
.
APA KELEBIHAN SOFTENER NI? .
.
1. Bantu kurangkan keketaraan pori .
.
2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila .
.
3. Bagi kelembapan cepat dan tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar .
.
4. Untuk pastikan kulit bersedia untuk penyerapan nutrien dari skincare seterusnya .
.
1 botol ni boleh tahan sehingga 5 bulan ke atas..sangat jimat dan berbaloi.😍 .
.
Rugi sangat tak grab softener timewise ni jom whatsapp Kak Aimi tau!😘
.
☎ 012-4033922 | Aimi
Beauty Consultant Mary Kay

#moisturerenewingsoftener
#marykaysoftener
#timewisesoftener
#marykaytimewisesoftener

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

National Geographic POD

Labels