CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 16, 2017

Cause am feelin drained.


The time delay in introvert relationships.


Even with the people that I trust and care about, it takes time for me to open up. It can take a lifetime to reveal the depth of who I am. The right people will understand that slowly peeling back the layers of my personality is a privilege.


The poem “Mon Semblable” by Stephen Dunn beautifully expresses the merits of “holding some back”:

Anonymous among strangers
I look for those
with hidden wings,
and for scars
that those who once had wings
can’t hide.
Though I know it’s unfair,
I reveal myself
one mask at a time.
Does this appeal to you,
such slow disclosures,
a lifetime perhaps
of almost knowing one another?
I would hope you, too,
would hold something back




I require periodic alone-time 
in order to function properly.



Skin Consultation - Mary Kay Malaysia



One of my regular customer... Start dengan set treatment, skin makin improve dan cantik... 😍
Dah upgrade kepada Timewise ~ Melacep. Yeayy! πŸ’ƒ Awak cantik, saya happy. πŸ™ˆ 😍 #marykayaimifeedback

Jom order #MaryKay dengan Kak Aimi, nak tanya pasal peluang kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay dan masalah skin awak boleh whatsapp ya? Kak Aimi akan tolong pilihkan dan advise siri mana yang sesuai untuk awak, setiap kulit kita berbeza dan history tak sama. Bukan hentam pakai saja. NO. πŸ™…

Pm for consultation : .
.
πŸ“² 012-4033922 Aimi
πŸ‘‘ Marykay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmarykay
#stokismarykay

Thursday, September 14, 2017

Mint Bliss - Mary Kay



Mint Bliss - Mary Kay.

Awak pernah selalu penat kaki tak?
Seharian berdiri, bekerja ...☺️πŸ€”
.
Lagi-lagi yang bawa kereta especially yg manual car macam bee..aduyaii lenguhnya bila kena hadap jem..😭
.
Mary Kay ada 1 produk khas untuk penjagaan kaki yang khas utk mengatasi masalah kaki lenguh penat ..
.
Ramuan khas yang sangat best dan berkhasiat pada kaki anda..✨✨✨
.
✅Rosemary Leaf Extract 
antioksida yang sangat tinggi untuk pertumbuhan sel kulit yang sihat ,berseri dan lembut. Ia juga membantu membuang radikal bebas pada kulit yang rosak akibat seharian dengan persekitaran.
.
❄️☃️mempunyai soothing agent(agen penyejuk) untuk bagi rasa kulit dia bahagian kaki dan betis nyaman,sejuk ,selesa dan hilang penat kaki awak!!πŸ‘£πŸ˜πŸ’ƒπŸΌ
.
✅Mempunyai bahan dari sumber tumbuhan yang bagi kesan toning pada kaki sekaligus menjadikan kulit nampak anjal dan berseriπŸ‘£✅πŸ’ƒπŸΌ
.
✅mempunyai juga bahan dari sumber tumbuhan dan botani untuk meningkatkan tahap lembapan pada kulit kaki n betis.
.
Sangat best dan sejuk je bila pakai... Jom berspa di rumah saje..
Nak pedicure dah boleh buat di rumah..
Nak berspa kaki pun bole di rumah..
Dengan Mary Kay..penjagaan dari muka hingga ke kaki ..
.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#beautyconsultant #produkkaki #krimkaki #mintblissmarykay #bazaarpaknil #skincare #produkkulit #bazaarmalaysia #produkcerah

Wednesday, September 13, 2017

Deep-Cleansing Charcoal Mask - Mary Kay



Menikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof Acne System. Masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks 
ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah. *SAINS DI SEBALIK PRODUK:* 

1. Arang Aktif: Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai 
lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit 
rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. 

2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit: Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor–faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. 

3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapat menambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. 
Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit. 

*ARAHAN APLIKASI:* Guna masker 2 atau 3 kali setiap minggu selepas langkah membersih muka. Sapu secara rata pada kulit yang bersih. Tinggalkannya selama 10 sehingga 20 minit. Cuci dengan air, dan lap muka. 



Deep cleansing charcoal mask on Forbes. 😱
πŸ‘πŸ‘πŸ‘


#teamMK

Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask adalah suplemen hebat bagi Clear Proof Acne System.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmar

Clear Proof Acne System - Mary Kay



🌻 NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌻
.
Okay jom tgk apa yang best dengan skincare baru Mary Kay nii ☛
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul
✔kawal minyak kat muka kita
.
🌺 Gel Pembersih :
☛ Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam
.
🌺 Deep Cleansing Charcoal Mask :
☛ Masker arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam
.
🌺 Toner Control Blemish :
☛ Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori.
.
🌺 Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat :
☛ Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
🌺 Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori :
☛ Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
🌺 Pelembap tanpa minyak :
☛ Menambah semula kelembapan
☛ Menyediakan penghidratan yang seimbang
☛ Menenangkan Kulit daripada iritasi
.
Ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Mary Kay Clearproof Acne System ? ?

Sebarang Pertanyaan Boleh PM, Saya Sedia Membantu anda untuk Mensihatkan & Mencantikkan Kulit Wajah Anda 😘

πŸ“² 012-4033922 | Aimi, MKBC

CC Cream - Mary Kay



CC CREAM MARYKAY YANG SANGAT BEST!

Anatara kelebihan CC Cream ni:

1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage),
2. CC Cream ada SPF15,
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit,
5. CC Cream ada 4 shades shj
6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish.

Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘
.
.
Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmarykay
#stokismarykay

Monday, September 11, 2017

Skinvigorate Cleansing Brush - Mary Kay



Skinvigorate Cleansing Brush
.
Wajib dimiliki semua kerana kelebihannya yang sgt berbaloi tau!
.
Skinvigorate ni: 
1. Menanggalkan kotoran dan mekap 85% lebih bersih dari menggunakan jari jemari anda.

2. Urutan 400 putaran seminit bukan saja membantu menanggalkan sel kulit mati di wajah tetapi juga memberi urutan pada wajah.

3. Ia sangat kecil, ringan, hanya menggunakan 2 bateri AA dan kalis air. Bulu berusnya juga sangat halus dan lembut. Dan kehalusan bulu berusnya membolehkan pori-pori dibersihkan dan hasilnya, regimen penjagaan wajah seterusnya mudah meresap ke dalam kulit dan dapat memberi kesan yang maksimum. Wajah akan kelihatan lebih bersih, sihat dan berseri.

4. Menjimatkan penggunaan pencuci wajah anda. Dan skinvigorate sesuai digunakan walau dengan pencuci jenama apa sekalipun.

5. Lengkap dengan 2 bateri AA dan 2 berus yang boleh bertahan sehingga 6 bulan. Berusnya boleh dibeli secara berasingan selepas 6 bulan dan paling penting, ada jaminan kepuasan pelanggan selama 30 hari.



Dengan skinvigorate cleansing brush, anda berpeluang mencuci wajah seperti di spa. Bila-bila masa dan dimana mana. Ready stok kat Kak Aimi tau! 😍😍😍 
.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#skinvigorate
#skinvigoratebrush

Timewise Moisture Renewing Softener - Mary Kay



Moisture Renewing softener timewise yang paling saya suka!!! .
.
Bila pakai kulit terasa sangat fresh, kulit jadi lembut macam span. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„..Yang penting softener ni takda alchohol ye....πŸ˜‰πŸ˜‰..dan ia juga bertindak sebagai supplement kulit kepada regimen skincare kita .
.
APA KELEBIHAN SOFTENER NI? .
.
1. Bantu kurangkan keketaraan pori .
.
2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila .
.
3. Bagi kelembapan cepat dan tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar .
.
4. Untuk pastikan kulit bersedia untuk penyerapan nutrien dari skincare seterusnya .
.
1 botol ni boleh tahan sehingga 5 bulan ke atas..sangat jimat dan berbaloi.😍 .
.
Rugi sangat tak grab softener timewise ni jom whatsapp Kak Aimi tau!😘
.
☎ 012-4033922 | Aimi
Beauty Consultant Mary Kay

#moisturerenewingsoftener
#marykaysoftener
#timewisesoftener
#marykaytimewisesoftener

Oil-Free Hydrating Gel - Mary Kay Malaysia



Oil free hydrating gel atau nama glamornya #OFHG 😘 .
.
πŸ‘‰ Ini MOISTURIZER anda yang terbaik!
πŸ‘‰Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
πŸ‘‰Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yang kulit COMBINATION TO OILY.. . .

Jom kita go through satu-satu.😱😱 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
✔Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
✔ Dpt mengawal pengeluaran minyak y berlebihan pd wajah ✔ blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone



For skin consultation, WA
.
.

Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#agefightingmoisturizer
#marykaycccream
#oilfreehydratinggel

Saturday, September 9, 2017

Botanical Effects mask - Mary Kay Malaysia





Pretty girls choose Botanical Effects! ❤😍
Kenapa kita perlu pakai mask? Mask untuk exfoliate kulit kita, dapat mengecutkan jerawat dan juga membantu membersihkan kulit kita. Mask ni hanya perlu pakai selama 10-15minit sahaja selepas kita mencuci muka. Selepas itu, kita bilas dengan air suam. Kenapa air suam? Sebab selepas kita cuci, kita akan apply Softener dan Moisturiser. Jadi, kulit kita dapat absorb dengan lebih baik setelah membasuh dengan air suam tadi. Sel kulit mati akan menyebabkan kulit muka kelihatan kusam. Botanical Effects Mask sangat berkesan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, blackheads/whiteheads pada kulit anda πŸ‘
.
Kulit akan kelihatan lebih cerah, lembut dan segar.

Awak belum ada mask? Bahaya tu, cecepat whatsapp Kak Aimi to place order.πŸ‘‡
. . .
.
πŸ’• Aimi 
Independent Beauty Consultant
012-4033922

Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare mana yg terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘



#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#botanicaleffectsmask
#maskermarykay
#maskerbotanicaleffects


Friday, July 14, 2017

Botanical Effects - Mary Kay



Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza.
BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yang sensitif.

BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yang berbeza.



Sila lihat di bawah:-

Formula 1 : Dry Skin
- ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit
- ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit

Formula 2 : Normal Skin
- ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran
- ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yang seimbang

Formula 3 : Oily Skin
- ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh
- ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan untuk kulit berjerawat, acne

Ada 4 item dalam regimen BE ini:-
(1) Pencuci / Cleanser 3 dalam 1
(2) Mask
(3) Freshener
(4) Hydrate / Moisturizer

Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan.
Untuk pengguna yang berumur 25 tahun ke bawah (kulit muda dan belum matang) dan pengguna yg mempunyai masalah kulit yg memerlukan perhatian, disarankan untuk mencuba Botanical Effects skincare untuk rutin penjagaan wajah harian mereka. .
.
Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare mana yg terbaik untuk skin anda? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘
.
.
Aimi. πŸ‘‘
πŸ“² 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#sunprotector
#sunprotectormarykay
#cccream
#marykaycccream

Saturday, July 8, 2017

Bagaimana nak jadi ahli Mary Kay?



  • PENDAFTARAN BEAUTY CONSULTANT MARY KAY


Assalammualaikum?!

Ramai yang bertanya kepada saya BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?

Jawapan saya : Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata.

Mulakan perniagaan dalam bidang kecantikan anda dengan perlu mendaftar dengan modal yang sangat rendah dan disediakan Starter Kit serta anda di galakkan untung menghadiri Essential Step to Reach Sucess (ESRS).

Dengan membayar RM200 anda layak menerima starter kit yang bernilai RM600, best kan?




Ni lah beg starter kit :) .. Cantikkan...dan sangat berbaloi..


Di dalam Starter Kit mengandungi items berikut:-

1) STARTER KIT PERMULAAN (SET PENUAAN-timewise) 

* TimeWise 3 in 1 Cleanser (Normal /Dry)
* TimeWise Moisturiser (Normal /Dry)
* TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation -Ivory 5
* TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation -Beige 3
* TimeWise Cleanser / Moisturiser Sample- pk/6 (normal/dry)
* TimeWise Day SPF35/Night Solution Sample- pk/6
* Marykay Creme Lipstick - Shell Sample - pk/6
* Botanical Effect Mask F2 Normal Sachet - pk/6
* Black Mirrors (3 pcs)
* Facial Tools - Disposal  Facial Cloth (pack/30pcs)
* Facial Tools - Disposal Mixing Tray (pack/30pcs)
* Timewise Flipchart
* Business Basic & Personal Beauty Profile
* Manual & Product Guide
* NEW! CD Start Something Beautiful
* NEW! Magazine Start Something Beautiful


ATAU,



1) STARTER KIT PERMULAAN (SET BOTANICAL) 


* Botanical Effect F2 Cleanse (Normal)
* Botanical Effect F2 Freshen (Normal)
* Botanical Effect F2 Hydrate (Normal)
* Botanical Effect F2 Masker (Normal)
* Marykay CC Cream SPF 15 - Light-Medium
* Marykay CC Cream SPF 15 - Medium-Deep
* Marykay Nourishine Lipgloss - Pink Parfait
* Black Mirrors (3 pcs)
* Facial Tools - Disposal  Facial Cloth (pack/30pcs)
* Facial Tools - Disposal Mixing Tray (pack/30pcs)
* Timewise Flipchart
* Business Basic & Personal Beauty Profile
* Manual & Product Guide
* NEW! CD Start Something Beautiful
* NEW! Magazine Start Something Beautiful


NAK TAHU APA BENEFIT YANG ANDA BOLEH DAPAT????


1. Sekiranya achieve points, anda boleh beli product dengan harga diskaun. Di mana anda boleh mendapat keuntungan runcit (??%-??%)

2. Monthly Ordering Bonus (MOB) yang merupakan FREE GIFT  berupa produk percuma dari Mary Kay.

3. New Consultant Bonus Program (NCB) iaitu satu program konsisten untuk perunding kecantikan baru selama 150 hari. Anda akan menikmati produk bonus secara percuma.

4. Ladder of Success Program (LOS). Merupakan program insentif yg direka untuk menggalakkan semua BC mencapai matlamat jualan peribadi secara konsisten. Merupakan FREE GIFT dari Mary Kay spt Hadiah Ekslusif

5. Team Building Program. FREE GIFT dari Mary Kay sekiranya anda recruit new members.

6. Hostess Program iaitu menarik pelanggan anda ke Program Tuan Rumah Mary Kay dan mereka boleh mendapat FREE Mary Kay Hostess Gifts or products.

7. Free education dimana anda berpeluang memasuki RED JACKET UNIVERSITY (RJU) dan di hargai pada hari Convocation

7. Free education di dalam dan di luar negara.

8. Overseas trip yang ditaja sepenuhnya.

9. Commission from our recruitment.

10. Recognition & hadiah2 menarik dr company.


11. Hadiah sekecil sebentuk Cincin berlian sehingga sebesar kereta Toyota Camry (Pink Car)


Hadiri Kelas New Consultant Orientation. Anda akan menerima Pin Mary Kay selepas hadiri kelas ini.
Minggu Kedua : Anda di sarankan menghadiri Kursus Asas Perunding Kecantikan dalam masa 1-90 hari dari tarikh pendaftaran. Banyak faedah yang anda akan dapat. DapatkanVoucher RM 200, Free Lipstick, Pin, Planner dan yang penting SIJIL SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN
Observe Skin Care Class yang di anjurkan untuk mempelajari tentang cara mengendali kelas kecantikan anda sendiri.
Pastikan anda aktif dengan membuat pembelian pada bulan yang sama untuk mendapatkan extra bonus.

Kelas bimbingan dan latihan di sediakan dari masa ke semasa. Anda perlu hadir untuk memantapkan skill dan pembangunan diri.


ringkasan.
Faedah dan kelebihan menjadi ahli (Perunding Kecantikan) Mary Kay :


  • Untung runcit
  • Promosi bulanan yang mana ada % less atau free gift
  • Majalah Applause setiap bulan terus ke alamat anda
  • First online ordering free gift
  • New Consultant Bonus (NCB) sehingga 4 bulan berturut-turut.
  • Monthly Ordering Bonus (MOB)
  • Komisen recruit
  • Penghargaan di reco nite, Career Conference atau Seminar Conference (naik stage, Special Luncheon dan lain-lain)
  • Hadiri Red Jacket Unirversity dan graduate.
  • Cincin berlian Court of Sharing dan Court of Sales


Banyak lagi faedah menarik yang di tawarkan dari masa ke semasa. Jangan tak percaya! Anda juga berpeluang melancong dan belajar di peringkat antarabangsa secara PERCUMA. Godek-Godek Blog saya atau Facebook dan lihat sendiri peluang yang Mary Kay telah berikan kepada saya.
Ikhlas perkongsian dari saya,

Aimi Amiza
Perunding Kecantikan Bebas,
MaryKay Malaysia

Boleh hubungi saya untuk menjadi Beauty Consultant Mary Kay,
012-4033922

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Labels